
Επιστροφή στο Κορωπί μετά το ρεπό, προπονήθηκε ο Πελίστρι
Μετά το φιλικό παιχνίδι με τη Γκρασχόπερ, το πρόγραμμα της Δευτέρας διαμορφώθηκε σε δύο διαφορετικά γκρουπ, ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής των ποδοσφαιριστών στην αναμέτρηση. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για περισσότερο από ένα ημίχρονο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση και στη συνέχεια δούλεψαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, με έμφαση στη γρήγορη μεταβίβαση, τη σωστή τοποθέτηση και τη διατήρηση της κατοχής υπό πίεση.
Ακολούθησαν παιχνίδια ένας εναντίον ενός, όπου το βάρος έπεσε στις προσωπικές μονομαχίες, στις αντιδράσεις και στα τελειώματα των φάσεων, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια τρεις εναντίον τριών με γρήγορο ρυθμό και συνεχείς εναλλαγές, με στόχο τη βελτίωση της συνεργασίας, της λήψης αποφάσεων και της αποτελεσματικότητας στην τελική προσπάθεια.
Στο τελευταίο μέρος της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της θέσης τους. Οι αμυντικοί, οι μέσοι και οι επιθετικοί δούλεψαν σε διαφορετικές ασκήσεις, με εξειδικευμένες οδηγίες από το τεχνικό επιτελείο. Ο Φακούντο Πελίστρι ακολούθησε μέρος του προγράμματος.
Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:
«Όσοι αγωνίστηκαν για περισσότερο από ένα ημίχρονο στην αναμέτρηση με τη Γκρασχόπερ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια ένας εναντίον ενός και τρεις εναντίον τριών με τελειώματα φάσεων. Στο τελευταίο μέρος της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε ατομικό επίπεδο, με πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της θέσης τους.
Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Φακούντο Πελίστρι. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη στις 16:30».
ΑΒ.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








