
Εθελόντρια φιλοζωικής καταγγέλλει επίθεση και ξυλοδαρμό, από άνδρα που πούλαγε κουτάβια σε λαϊκή

Επίθεση στη λαϊκή αγορά Λεχαινών σε βάρος της προέδρου του Φιλοζωικού Συλλόγου – Συνελήφθη ο δράστης
Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη λαϊκή αγορά των Λεχαινών, όταν η εθελόντρια και πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Λεχαινών, Άντα Παναγιωτοπούλου, δέχθηκε βίαιη επίθεση στο πρόσωπο από άνδρα, γνωστό στις τοπικές αρχές, ο οποίος φέρεται να πουλούσε παράνομα κουτάβια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον ίδιο άνδρα που είχε συλληφθεί πριν από έναν μήνα μετά από καταγγελία για κακοποίηση ζώου, το οποίο και του αφαιρέθηκε. Το νέο περιστατικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τον Φιλοζωικό Σύλλογο να εκφράζει οργή και αγανάκτηση για την κατάσταση και την αδιαφορία των αρμόδιων αρχών απέναντι στους εθελοντές που επωμίζονται καθημερινά ευθύνες της πολιτείας.
«Δεν υπάρχει πιο κακοποιημένη και βαριά εργαζόμενη κατηγορία ανθρώπων από τους εθελοντές που ασχολούνται με τα ζώα», αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.
Στη Δικαιοσύνη ο δράστης
Ο δράστης συνελήφθη και η υπόθεση οδηγείται πλέον στις δικαστικές αίθουσες, καθώς ο Σύλλογος έχει ήδη κινηθεί νομικά, εκφράζοντας την πρόθεσή του να μην αφήσει την υπόθεση να ξεχαστεί.
Καταδίκη από τον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης
Καταδίκη της βίαιης επίθεσης εις βάρος της κ. Παναγιωτοπούλου Αντας.
Αγαπητοί συμπολίτες,
Σήμερα η κοινωνία του Δήμου Ανδραβιδας-Κυλλήνης και ειδικά της πόλης των Λεχαινών έγινε μάρτυρας της αποτρόπαιας και βίαιης επίθεσης εις βάρος της συμπολίτου μας, κυρίας Παναγιωτοπουλου Αντας.
Η κυρία Παναγιωτοπουλου, Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Λεχαινών και Μέλος, της 5Μελους Επιτροπής Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Ανδραβιδας-Κυλλήνης, δέχθηκε σήμερα το πρωί βίαιη επίθεση, με χειροδικίες και ύβρεις από δράστη, κάτοικο των Λεχαινών, εις βάρος του οποίου έχει γίνει από το Φιλοζωικό Σύλλογο Λεχαινών καταγγελία για κακομεταχείριση κατοικίδιου σκύλου, ο οποίος και του έχει αφαιρεθεί.
Ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος διαχείρισης δράσεων αδέσποτων ζώων του Δήμου και εκφράζοντας το Δήμαρχο, κύριο Λέντζα Ιωάννη και συνολικά τη δημοτική μας αρχή καταδικάζουμε απερίφραστα την βίαιη επίθεση εις βάρος της κυρίας Παναγιωτοπουλου Άντας.
Η επίθεση εις βάρος της Αντας, είναι επίθεση εναντίον όλων μας, που σε καθημερινή βάση καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τόσο το φαινόμενο των αδέσποτων ζώων συντροφιάς όσο και έκνομους συμπολίτες μας, που δεν εφαρμόζουν την νομοθεσία για την ευζωία των κατοικίδιων ζώων, που έχουν υπό την ευθύνη τους.
Είμαστε βέβαιοι πως η Δικαιοσύνη, που έχει ήδη αναλάβει την υπόθεση, θα αποδώσει τα δέοντα, προκειμένου να μην υπάρξει κανένα αντίστοιχο περιστατικό εις βάρος κανενός συμπολίτης μας.
Άντα σε ευχαριστούμε για τη διαρκή και ανιδιοτελή προσφορά σου.
Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση.
Ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού & Ανάπτυξης
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.