Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ετήσιο μνημόσυνο του αείμνηστου σεπτού Ποιμενάρχη και πνευματικού ημών πατρός Μητροπολίτου πρώην Ηλείας Κυρού Γερμανού.

MNYMOSYNO GERMANOS 1 768x346

Συγκίνηση στο μνημόσυνο του αείμνηστου Μητροπολίτη Ηλείας κυρού Γερμανού ένα χρόνο μετά

Υπό του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης Αθανάσιου Β’ και παρουσία Ιεραρχών από άλλες περιοχές της χώρας, φορέων του νομού, ιερέων από τη μητρόπολη Ηλείας και πολλών πιστών, όπως φυσικά και της οικογένειάς του, έγινε χθες το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στον Πύργο, το ετήσιο μνημόσυνο του αείμνηστου σεπτού Ποιμενάρχη και πνευματικού ημών πατρός Μητροπολίτου πρώην Ηλείας Κυρού Γερμανού.

Τόσο ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης Αθανάσιος Β’, όσο και ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, συγκίνησαν με τα λόγια τους για τον αείμνηστο Γερμανό, τονίζοντας ότι υπήρξε ένας από τους κορυφαίους αρχιερείς της χώρας, με τεράστιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο.

«Ήταν ένας κληρικός που φώτισε όχι μόνο την μητρόπολη Ηλείας, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα και κανείς δεν θα το ξεχάσει αυτό ποτέ, λόγω της τεράστιας προσφοράς του» τονίσθηκε μεταξύ άλλων. Παρόντες ήταν στο μνημόσυνο και ο Μητροπολίτης Κεφαλλήνιας Δημήτριος, ο Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος και ο Επίσκοπος Λακεδαιμονίας Θεόφιλος.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds