Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Eurovision 2024 | Τα προγνωστικά λίγες ώρες πριν από τον Α’ ημιτελικό!

Στιγμιότυπο οθόνης (15)

Τι πιθανότητες πρόκρισης δίνουν για την συμμετοχή της Κύπρου με την SIlia Kapsis και το “Liar”!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγες ώρες έμειναν πριν ξεκινήσει ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε και το Family Show (3η Dress Rehearsal) και πλέον όλα είναι έτοιμα για τον πρώτο αποψινό ημιτελικό στον οποίο συμμετέχει και η Κύπρος, η οποία μάλιστα θα ανοίξει και το βραδινό διαγωνιστικό πρόγραμμα.

Και ενώ τα στοιχήματα και τα προγνωστικά για τον φετινό νικητή έχουν πάρει φωτιά η αγωνία των 15 αποψινών καλλιτεχνών κορυφώνεται καθώς μόλις δέκα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για τον τελικό.

΄Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, βάση των στοιχημάτων οι χώρες οι οποίες φαίνεται να κερδίζουν σίγουρα ένα εισιτήριο (με ποσοστό κοντά στο 90%) είναι οι Κροατία, Ουκρανία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Φινλανδία αλλά και το Λουξεμβούργο. Μεγάλο ποσοστό βάση των στοιχημάτων για πρόκριση έχουν η Πορτογαλία και η Κύπρος (που κατά την άποψη μας θα είναι και οι δύο στον τελικό).

Τα τελευταία δύο εισιτήρια φαίνεται να τα κερδίζουν βάση στοιχημάτων η Πολωνία και η Σερβία, αλλά βάση των χθεσινών αποτελεσμάτων του “Audience Poll” που παρακολούθησαν από κοντά την 2η dress rehearsal, φαίνεται ότι η Αυστραλία κατάφερε να πείσει το κοινό. Τέλος, η Σλοβενία φαίνεται να χάνει οριακά την πρόκριση.

Στιγμιότυπο οθόνης (15)

Πηγή: gpstomusic.gr

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds