Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Εξορμήσεις αγάπης από την παράταξη του Σπύρου Σκιαδαρέση

SKIADARESHS

Ευαγή ιδρύματα και στους τρεις Νομούς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος επισκέπτεται η περιφερειακή παράταξη «Νέα Δυτική Ελλάδα» με επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, αναλώσιμα και είδη προσωπικής υγιεινής). Το απόγευμα της Παρασκευής αντιπροσωπεία της παράταξης επισκέφθηκε το ίδρυμα φροντίδας ηλικιωμένων “O Άγιος Χαράλαμπος” στο Αίγιο, όπου παρέδωσε αναλώσιμα είδη προσωπικής φροντίδας και τρόφιμα, ενώ το πρωί του Σαββάτου θα επισκεφθεί τον ξενώνα φιλοξενίας γυναικών στο Αγρίνιο και το απόγευμα της ίδιας ημέρας, το ίδρυμα «Νέα Βασιλείας» στον Πύργο.

«Η θέση μας είναι δίπλα στην κοινωνία και σε όσους χρειάζονται τη βοήθειά μας. Με περιφερειακούς συμβούλους και στελέχη της παράταξής μας πραγματοποιούμε επισκέψεις σε ευαγή ιδρύματα και στους τρεις Νομούς της Δυτικής Ελλάδος προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα. Ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες οφείλουμε να βρισκόμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας εκδηλώνοντας και εμπράκτως το ενδιαφέρον και την αγάπη μας. Εκτός από τα είδη που προσφέρουμε, τους συντροφεύουν οι πιο θερμές ευχές μας για υγεία, χαρά και δύναμη. Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους», δήλωσε ο κ. Σκιαδαρέσης.

Να σημειωθεί πως την Κυριακή το πρωί στα γραφεία της παράταξης στην Πάτρα, ο κ. Σκιαδαρέσης θα δεχτεί αντιπροσωπεία του Σωματείου Ποντίων Πάτρας «Ο Φάρος» για τα κάλαντα και θα ανταλλάξει ευχές με τους πολίτες.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds