Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpantounassketo
georgiou kritikos 3x10 pasxa
devve 3x10 pasxa 2023 copy

Γαστούνη: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Γαστούνης οι προκριματικοί αγώνες στίβου των σχολείων του Δήμου Πηνειού για τους Παιδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες που διοργανώνει η Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας

Δημοτικό Στάδιο Γαστούνης οι προκριματικοί αγώνες στίβου των σχολείων

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Γαστούνης οι προκριματικοί αγώνες στίβου των σχολείων του Δήμου Πηνειού για τους Παιδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες που διοργανώνει η Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας.  Στην άψογη διοργάνωση, που έλαβε χώρα υπό την αιγίδα του Δήμου Πηνειού,  συμμετείχαν εκατόν έξι μαθητές και μαθήτριες από το 1ο, 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Γαστούνης και τα Δημοτικά Σχολεία Τραγανού και Καβασίλων.

Οι Παιδικοί Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν έναν σημαντικό αθλητικό θεσμό της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας που φιλοδοξεί να αναδείξει τα ολυμπιακά ιδεώδη, να καλλιεργήσει την ευγενή άμιλλα και να προωθήσει το «Ευ Αγωνίζεσθαι». Οι μαθητές και οι μαθήτριες που ανεδείχθησαν πρώτοι στα αγωνίσματα που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Στάδιο Γαστούνης, προκρίθηκαν στους τελικούς που θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαίας Ολυμπίας στις 16 Μαΐου.

Την πάγια θέση της Δημοτικής Αρχής να στηρίζει πρωτοβουλίες και προσπάθειες που προάγουν τον αθλητισμό, επανέλαβε στο περιθώριο της διοργάνωσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Πηνειού κ. Νικόλαος Θεοδωρόπουλος. «Η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος επιβάλλεται να αποτελεί προτεραιότητα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και προς αυτή την κατεύθυνση καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρόπουλος και συνέχισε «είναι ιδιαίτερα θετικό ότι τα παιδιά του δήμου μας ασχολούνται ενεργά με τον αθλητισμό και συμμετέχουν με χαρά στους σχολικούς αγώνες. Πρόκειται για κάτι που μας γεμίζει με ιδιαίτερη αισιοδοξία για το μέλλον». Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Πηνειού κ. Αλέξη Καστρινού για υγεία και καλή πρόοδο στους μικρούς αθλητές και τις αθλήτριες ενώ ζήτησε από τους γονείς να συνεχίζουν να στηρίζουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των παιδιών τους. 

Στην άψογη διοργάνωση, που έλαβε χώρα υπό την αιγίδα του Δήμου Πηνειού,  συμμετείχαν εκατόν έξι μαθητές και μαθήτριες.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που ανεδείχθησαν πρώτοι, προκρίνονται στους τελικούς που πρόκειται να διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.

«Η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος στην τοπική κοινωνία πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και προς αυτή την κατεύθυνση καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια» επεσήμανε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Νικόλαος Θεοδωρόπουλος.

pinios stivos sxoleia prokr 2
pinios stivos sxoleia prokr 3
pinios stivos sxoleia prokr 4

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΑΓΟΡΙΑ

800 μ.

1οςΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ3.001Ο ΔΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ
2οςΤΣΕΡΕΓΚΟΥΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ3.093Ο ΔΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ
3οςΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ.3.15ΔΣ ΤΡΑΓΑΝΟΥ

60 μ.

1οςΧΡΕΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ9361Ο ΔΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ
2οςΣΟΥΡΛΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ9401Ο ΔΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ
3οςΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ974ΔΣ ΤΡΑΓΑΝΟΥ

ΣΦΑΙΡΑ (2kg)

1οςΚΟΚΚΩΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ9.40μ2Ο ΔΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ
2οςΚΛΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ8.16μ2Ο ΔΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ
3οςΘΕΟΛΟΓΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ7.97μΔΣ ΤΡΑΓΑΝΟΥ

VORTEX (ΑΚΟΝΤΙΟ)

1οςΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ.33.80μΔΣ ΤΡΑΓΑΝΟΥ
2οςΜΗΤΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ31.65μ2Ο ΔΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ
3οςΝΤΑΝΟΥΣΙ ΝΤΟΚΛΑΒΕΒ31.10μΔΣ ΤΡΑΓΑΝΟΥ

ΜΗΚΟΣ ΑΝΕΥ ΦΟΡΑΣ

1οςΚΛΑΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ2.25μ2Ο ΔΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ
2οςΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ1.90μΔΣ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ
3οςΡΕΓΚΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ1.83μΔΣ ΤΡΑΓΑΝΟΥ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

800 μ.

1ηΚΑΠΛΑΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ3.15    2Ο ΔΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ
2ηΓΚΟΓΚΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ3.23               ΔΣ ΤΡΑΓΑΝΟΥ
3ηΚΑΤΣΑΚΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ3.35               3Ο ΔΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ

60 μ.

1ηΦΙΛΙΠΟΠΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ935    2Ο ΔΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ
2ηΓΑΒΡΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ950                2Ο ΔΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ
3ηΜΠΑΝΤΟΥΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ994                1Ο ΔΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ

ΣΦΑΙΡΑ (2kg)

1ηΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣ.5.84μ             ΔΣ ΤΡΑΓΑΝΟΥ
2ηΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡ.5.28μ            1Ο ΔΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ
3ηΤΣΙΛΙΦΤΑΚΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ4.80μ            ΔΣ ΤΡΑΓΑΝΟΥ

VORTEX (ΑΚΟΝΤΙΟ)

1ηΚΟΚΚΩΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ32.40μ            2Ο ΔΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ
2ηΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ28.85μΔΣ ΤΡΑΓΑΝΟΥ
3ηΜΗΤΡΟΥ ΣΤΑΥΡΙΝΑ26.60μ2Ο ΔΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ

ΜΗΚΟΣ ΑΝΕΥ ΦΟΡΑΣ

1ηΞΥΜΗΤΟΥΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ1.97μ   ΔΣ ΤΡΑΓΑΝΟΥ
2ηΝΤΟΤΣΗ ΣΟΝΙΑ1.96μ   ΔΣ ΤΡΑΓΑΝΟΥ
3ηΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ1.85μ   ΔΣ ΤΡΑΓΑΝΟΥ
investment red long banner

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

iliakaneapasxa (1) Copy

This will close in 20 seconds