Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Μεγάλη διάκριση για τον Τάε Κβον Ντο Πύργου Πέλοψ στο Πανελλήνιο Κύπελλο «Γεώργιος Βόλαρης»

TALEKVONTOP[ELPPSO

Μεγάλη διάκριση για τον Αθλητικό Σύλλογο Τάε Κβον Ντο Πύργου Πέλοψ, στο Πανελλήνιο Κύπελλο «Γεώργιος Βόλαρης» που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας από 1 έως 3 Δεκεμβρίου, με τους αθλητές του συλλόγου να κατακτούν 2 χρυσά μετάλλια στην κατηγορία Ανδρών.

Ο σύλλογος συμμετείχε στο πρωτάθλημα με 5 αθλητές, με τον Παπανδρινόπουλο Δημήτριο να κατακτά την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Ανδρών 87Kg-, τον Κουκούλη Παναγιώτη -Βασίλη να κατακτά επίσης την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Ανδρών 87Kg+, τον Γαλάνη Ανδρέα να κατακτά την 5η θέση στην κατηγορία Παίδων 61Kg-, έπειτα από 3 εξαιρετικούς αγώνες και μια ανάσα πριν τα μετάλλια, και τις αθλήτριες Παπανδρινοπούλου Αμαλία και Τσέλου Αφροδίτη ύστερα από μια εξαιρετική παρουσία στα τερέν του Σ.Ε.Φ. να δίνουν υπόσχεση για την κατάκτηση υψηλότερων στόχων στο άμεσο μέλλον. Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές Γκοτσίνας Αντώνιος και Διαμαντέλλη Ελπίδα.

ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΠΥΡΓΟΥ ΠΕΛΟΨ

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos