Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Γυμνάσιο Λεχαινών: Βράβευση του σχολείου με Πράσινη Σημαία, στο πλαίσιο του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Π.Ε «Οικολογικά Σχολεία»

image 4 76

Οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Λεχαινών κ. Αναγνωστοπούλου Αναστασία ΠΕ07 και κ. Μήλεση Πηνελόπη ΠΕ03 παρευρέθηκαν το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στην εκδήλωση βράβευσης που διοργανώθηκε στο Μουσείο Μπενάκη από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), ως εθνικό χειριστή του διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Οικολογικά Σχολεία», και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας και παρέλαβαν την Πράσινη Σημαία του σχολείου τους για τα περιβαλλοντικά προγράμματα που υλοποιούν τα τελευταία χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Γυμνάσιο παρουσίασε σε πόστερ τις δράσεις αλλά και τη συνεργασία του με το ΕΠΑΛ Λεχαινών, με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών-τριών σε θέματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και οικολογικής συνείδησης.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν 114 σχολικές μονάδες από όλη την Ελλάδα για την επιτυχημένη δράση τους στο δίκτυο, από το Νομό Ηλείας το Γυμνάσιο Λεχαινών, το 1ο ΕΠΑΛ Λεχαινών «Ηρακλής Μοσχονάς» και το 5ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου.

gumn lexenon prasini sim 2

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds