Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

H κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εκπληρώνει μια σημαντική δέσμευσή του απέναντι στους πολίτες της Ηλείας για έναοραματικό έργο του νομού μας.

IMG 20240304 WA0005

Δήλωση της βουλευτή Ηλείας και Προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, Διονυσίας Αυγερινοπούλου για την υπογραφή της σύμβασης για το Φράγμα Πηνειού

«Με τη σημερινή υπογραφή της σύμβασης για την εκπόνηση μελέτης εκσυγχρονισμού τουΦράγματος Πηνειού, η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εκπληρώνει μια σημαντική δέσμευσή του απέναντι στους πολίτες της Ηλείας για έναοραματικό έργο του νομού μας. Η ριζική αναβάθμιση των υποδομών του φράγματοςαποτέλεσε και αποτελεί προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία, για αυτό και το έργοχαρακτηρίστηκε εθνικού επιπέδου και δεσμεύτηκαν οι πόροι για την ωρίμανσή του. Ηδρομολόγηση του εκσυγχρονισμού του φράγματος θα έχει πολλαπλά οφέλη αφενός γιατην περιφερειακή και εθνική οικονομία, διότι θα βελτιώσει θεαματικά τηνανταγωνιστικότητα των παραγωγών του ηλειακού κάμπου και αφετέρου στο περιβάλλον,διότι θα βάλει τις βάσεις για τη βιώσιμη διαχείριση των υδατικών αποθεμάτων και τηνπεριβαλλοντική αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής. Ευχαριστώ τον υπουργό Υποδομών,κ. Χρήστο Σταϊκούρα, για την αποτελεσματική συνεργασία»

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds