Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Η ανακοίνωση της Λιμενικής Αρχής Κυλλήνης για την ημιβύθιση σκάφους στην Χρυσή Ακτή

limeniko

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Κυλλήνης, για την ημιβύθιση A/K σκάφους, το οποίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Χρυσής Aκτής της Κυλλήνης.

Άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στην περιοχή μετέβη ένα (01) περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα (01) περιπολικό όχημα Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ από ξηράς, καθώς και πέντε (05) ιδιωτικά σκάφη. Ο μοναδικός 47χρονος επιβαίνων περισυνελλέγη καλά στην υγεία του από Ε/Ρ-Α/Ψ σκάφος και στη συνέχεια μετεπιβιβάστηκε σε Α/Κ σκάφος και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, για ιατρικές εξετάσεις. Το σκάφος ρυμουλκήθηκε ημιβυθισμένο, αρχικά στο λιμενικό καταφύγιο της Γλύφας, όπου πραγματοποιήθηκε απάντληση των υδάτων και μετέπειτα στο λιμενικό καταφύγιο του Παλουκιού, όπου αγκυροβόλησε με ασφάλεια.

Από το Λιμεναρχείο Κυλλήνης απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κυλλήνης.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds