Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Η MSC Cruises προχώρησε στην παραγγελία δύο νέων πλοίων της σειράς “World Class” από την Chantiers de l’Atlantique.

krouaziera

Η MSC Cruises επιβεβαίωσε στο ναυπηγείο Chantiers de l’Atlantique την παραγγελία δύο νέων κρουαζιερόπλοιων που θα κινούνται με υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG).

Αυτά τα δύο πλοία ολοκληρώνουν τη σειρά World Class, που αποτελείται ήδη από το MSC World Europa (παραδόθηκε τον Οκτώβριο του 2022) και το MSC World America (προγραμματισμένη παράδοση για την άνοιξη του 2025). Σε αυτήν την σταθερή παραγγελία προστέθηκε μια επιλογή για ένα πέμπτο πλοίο της ίδιας σειράς. Τα δύο νέα πλοία που παραγγέλθηκαν – επί του παρόντος ονομάζονται World Class 3 και 4 – θα παραδοθούν το 2026 και το 2027.

Τα νέα πλοία θα αντιπροσωπεύουν μια ακόμη εξέλιξη σε σύγκριση με τα προηγούμενα, με ακόμη πιο καινοτόμες λύσεις για τη μεγιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης, συμπεριλαμβανομένης της εντατικής χρήσης ανάκτησης θερμότητας, η οποία θα επιτύχει ακόμη μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα.

Επιπλέον, τα νέα πλοία θα είναι έτοιμα να χρησιμοποιήσουν μια ποικιλία εναλλακτικών καυσίμων, συμπεριλαμβανομένου του βιολογικού και συνθετικού μεθανίου και της πράσινης μεθανόλης. Τα πλοία θα είναι επίσης εξοπλισμένα με κινητήρες εσωτερικής καύσης νέας γενιάς, επιτρέποντας κυρίως τη μείωση των διαρροών μεθανίου.

ellinikiaktoplooia

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds