Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Η Ολλανδία θα επανεξετάσει τη συμμετοχή της στον επόμενο διαγωνισμό!

eurovision 2024 facts

Η νέα ανακοίνωση του AVROTROS σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Η Ολλανδία θα επανεξετάσει τη συμμετοχή της στον επόμενο διαγωνισμό!

Μπορεί ο φετινός διαγωνισμό να αποτελεί πλέον παρελθόν και αρκετές χώρες να έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για τη συμμετοχή του στην Ελβετία, η Ολλανδία όμως αναμένει την απόφαση της Σουηδικής εισαγγελίας αναφορικά με το περιστατικό στο οποίο μπλέχτηκε ο Joost Klein και είχε σαν αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της χώρας από τον τελικό. 

Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, το AVROTROS, προχώρησε σήμερα στη δημοσιοποίηση της παρακάτω ανακοίνωσης αναφορικά με το περιστατικό του Joost αλλά και το μέλλον της χώρας στο διαγωνισμό:

Τις τελευταίες εβδομάδες, πολλά συνέβησαν στα παρασκήνια μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα του Διαγωνισμού Τραγουδιού για την Ολλανδία. Σε αυτό το άρθρο, θέλουμε να μοιραστούμε ό,τι μπορούμε, αλλά ζητάμε επίσης κατανόηση για το γεγονός ότι δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν όλα (ακόμα).

Ο αποκλεισμός του Joost Klein
Η έρευνα για το περιστατικό μετά την εμφάνιση του Joost Klein στον 2ο ημιτελικό εκκρεμεί ακόμη στη Σουηδική Εισαγγελία. Κατά τη διάρκεια αυτής της έρευνας, δυστυχώς δεν μπορούμε να υπεισέλθουμε στις λεπτομέρειες, στις συνθήκες και τον χειρισμό αυτού του περιστατικού, διότι αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την έρευνα.

Μπορούμε να πούμε ότι με βάση τις πληροφορίες που είχαμε τότε και τώρα, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ο αποκλεισμός ήταν περιττός και δυσανάλογος.

Η Έρευνα της EBU
Το AVROTROS, όπως και άλλες συμμετέχουσες χώρες, έλαβε αίτημα από την EBU να συνεργαστεί σε μία έρευνα η οποία θα λάβει χώρα. Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε σε αυτή, με τις απαραίτητες επιφυλάξεις. Το AVROTROS πιστεύει ότι απαιτείται μια ευρύτερη, πιο εμπεριστατωμένη και πραγματικά ανεξάρτητη έρευνα για την αντιμετώπιση των διαρθρωτικών προβλημάτων.

Όχι μόνο η οργάνωση στο Μάλμε και η EBU, αλλά και ο ρόλος της Ομάδας Αναφοράς, οι κανόνες/διαδικασίες και οι δυνατότητες προσφυγής σε περίπτωση παραπόνων, καθώς και η αυξημένη πίεση που ασκείται στους καλλιτέχνες και τις αντιπροσωπείες κατά την προετοιμασία και κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού Τραγουδιού θα πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο έρευνας από αναγνωρισμένο και ανεξάρτητο ερευνητικό οργανισμό.

Το Μέλλον
Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision δημιουργήθηκε για να φέρει κοντά χώρες και λαούς μέσω της μουσικής και να ενθαρρύνει την αμοιβαία αδελφοσύνη. Αυτό θα πρέπει να είναι το σημείο εκκίνησης για τους διοργανωτές και όλες τις συμμετέχουσες χώρες.

Έως ότου το AVROTROS είναι σίγουρο ότι θα γίνουν οι διαρθρωτικές προσαρμογές ώστε οι καλλιτέχνες και η μουσική να είναι το επίκεντρο του διαγωνισμού, θα διατηρήσουμε τη συμμετοχή της χώρας στο Διαγωνισμό Τραγουδιού υπό εξέταση.AVROTROS

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν όχι μόνο για το περιστατικό του Joost και την έκβαση του αλλά και αναφορικά με το μέλλον της Ολλανδίας στο διαγωνισμό!

Πηγή: gpstomusic.gr

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds