Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Η παιδική θεατρική παράσταση «Το μεγάλο ταξίδι της Ραλλού» από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία

Το μεγάλο ταξίδι της Ραλλού

Η παράσταση θα παρουσιαστεί και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αχαϊας, Ατιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, με την πρώτη, στην Αμαλιάδα, την Πέμπτη 27 Ιουνίου και ώρα 21:00.

Το μεγάλο ταξίδι της Ραλλού αφορά την ιστορία ενός μικρού ψαριού που ζει στον βυθό του ωκεανού και θέλει να κάνει ένα ταξίδι για να εξερευνήσει ένα νησάκι που έχει ονειρευτεί.

Σε όλο της το ταξίδι η Ραλλού θα έχει κοντά της τον Ντούντου, τον “φύλακα άγγελό της”, που θα σταθεί δίπλα της και θα τη βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί. Η Ραλλού μέσα από τις περιπέτειες του ταξιδιού της, θα γνωρίσει τις δυνάμεις της και θα ανακαλύψει τελικά τι είναι αυτό που έχει σημασία για αυτήν!

Η παράσταση θα παρουσιαστεί και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αχαϊας, Ατιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, με την πρώτη, στην Αμαλιάδα, την Πέμπτη 27 Ιουνίου και ώρα 21:00.

Το πρόγραμμα των παρατάσεων έχει ως εξής:

  • Πέμπτη 27/6/2024 στην Αμαλιάδα Π.Ε. Ηλείας (Θεατρική σκηνή αυλής Τατανείου, 21:00)
  • Παρασκευή 28/6/2024 στην Κ. Αχαΐας Π.Ε. Αχαΐας (Πολυχώρος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κ. Αχαΐας 20:00)
  • Δευτέρα 1/7/2024 στη Ναύπακτο Π.Ε. Αιτ/νίας (Πολυχώρος Τεχνουργείον 1ο χλμ. Ε.Ο. Ναυπάκτου Αμφίσσης 20:30)
  • Τρίτη 2/7/2024 Κρέστενα Π.Ε.Ηλείας (Χώρος Γιορτής Σταφίδας 21:00)
  • Τετάρτη 3/7/2024 στον Πύργο Π.Ε. Ηλείας (Πολυχώρος Ξυστρή 21:00)
  • Πέμπτη 4/7/2024 στα Καλάβρυτα Π.Ε. Αχαΐας (Πολύκεντρο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων 20:30)

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ζωή είναι το μέγιστο προσωπικό ταξίδι του κάθε ανθρώπου. Κάποιοι επιλέγουν να τη ζουν με όνειρο, άλλοι απλά να τη ζουν στο παρόν της, άλλοι κυνηγάνε κάτι άπιαστο, άλλοι θέλουν να πιάσουν το χέρι κάποιου για να περπατήσουν παρέα και άλλοι θέλουν όλα τα παραπάνω μαζί. Στο τέλος αυτό που είναι ίδιο για όλους, είναι η επιθυμία και η βαθιά μας ανάγκη να ανακαλύψουμε τον προορισμό μας. Τι είναι τελικά σημαντικό για την ύπαρξη μας, τι μένει τελικά από όλο αυτό το μεγάλο ταξίδι που λέγεται Ζωή; Η Φρατζέσκα Πολλάτου ως μικρή Ραλλού θα ταξιδέψει για να γνωρίσει καινούργια πράγματα, θα βρει δυσκολίες, θα παλέψει για τα όνειρά της και θα επιστρέψει πιο δυνατή γνωρίζοντας τον εαυτόν της. Η Κατερίνα Τασσύ ως Ντούντου θα την βοηθήσει σε αυτό το ταξίδι. Οι μικροί θεατές μέσω των τραγουδιών, της κίνησης και του χορού θα γνωρίσουν τη θετική ενέργεια και ευεργεσία του θεάτρου και η φαντασία τους θα καλπάσει.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: Δήμητρα Λαρεντζάκη
Σκηνοθεσία – Κίνηση/ χορογραφίες: Κατερίνα Τασσύ
Σκηνικά /κοστούμια: Μαρία Βασιλάκη
Κατασκευή σκηνικών: Φώτης Στεργίου
Μουσική επιμέλεια: Διονύσης Μπάστας
Φωτισμοί: Γιάννης Αναστασόπουλος
Κονσόλα φώτων: Don Mitre – Νίκος Γιατράκος
Video – graphic design: Εύα Βλαχάκη
Διεύθυνση παραγωγής: Ίλια Ράγκου
Παραγωγή: ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ+ 2023
Παίζουν: Φρατζέσκα Πολλάτου, Κατερίνα Τασσύ

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds