
Ηλεία: 13χρονος μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο μετά από ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι
Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας μεταφέρθηκε 13χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε έπειτα από πτώση με ηλεκτρικό πατίνι στην Ηλεία.
Ο ανήλικος διακομίστηκε αρχικά σε νοσοκομείο της περιοχής και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρει κατάγματα και εγκαύματα τριβής από την πτώση. Ο ίδιος φέρεται να ανέφερε ότι έχασε μόνος του τον έλεγχο του πατινιού, χωρίς να προκύπτει σε πρώτη φάση εμπλοκή άλλου οχήματος.
Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








