Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ηλεία : Άγρια σκυλιά κατασπάραξαν το κοπάδι του

provata

Πελόπιο: Άγρια σκυλιά κατασπάραξαν το κοπάδι του – Φοβάται και για τη ζωή του

Θύμα της επίθεσης ο κτηνοτρόφος Βασίλης Κολοτσούκας.

Τον τρόμο φαίνεται πως ζει τις τελευταίες ημέρες ένας κτηνοτρόφος από την περιοχή του Πελοπίου του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, ο οποίος όχι μόνο έχασε μέσα σε μία νύχτα μερικά από τα πρόβατά του και κινδύνεψε και ο ίδιος από επίθεση άγριων σκυλιών, αλλά δέχθηκε και απειλές για την ίδια του τη ζωή από τον ιδιοκτήτη τους.

Θύμα της επίθεσης αυτής ο κτηνοτρόφος Βασίλης Κολοτσούκας, ο οποίος αναφερόμενος στο συμβάν τόνισε πως αυτό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στις 00:30, όταν δύο μεγάλα οικόσιτα λυκόσκυλα, ιδιοκτησίας του γείτονά του όπως έκανε γνωστό, μπήκαν στο κτήμα του και στο στάβλο του και επιτέθηκαν σε 12 πρόβατα, θανατώνοντας ακαριαία τα 3 εξ αυτών και τραυματίζοντας σοβαρά τα υπόλοιπα 9, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που όπως αποκάλυψε μετά λύπης του ο κ. Κολοτσούκας θα πρέπει να τους γίνει ευθανασία.

Μάλιστα, αντιλαμβανόμενος κατά τη διάρκεια της βραδιάς ότι κάτι κακό συνέβαινε στα ζώα του, έσπευσε στο σημείο μαζί με τη γυναίκα του όπου και δέχτηκε επίθεση από τα δύο μεγαλόσωμα σκυλιά και γλίτωσε την τελευταία στιγμή. Άμεσα ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία που συνέλαβε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σύλληψής του αλλά και αργότερα που αφέθηκε ελεύθερος επιτέθηκε λεκτικά στον κ. Κολοτσούκα.

patrisnews

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos