Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Νέος πρόεδρος ο Γιάννης Κάρμης στον ΤΟΕΒ Επιταλίου

ardefsi toev toeb goeb goev potisma

Μετά την παραίτηση του Θοδωρή Καραμπίνη

instagram

Στην ανάδειξη του Γιάννη Κάρμη ως νέου προέδρου, προχώρησε μετά από αρχαιρεσίες που πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου ο ΤΟΕΒ Επιταλίου, μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος προέδρου του Θοδωρή Καραμπίνη λόγω φόρτου εργασίας που δεν του επέτρεπε τη συνέχιση της πορείας του στη θέση αυτή.

Στην πρώτη του δήλωση μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο Γιάννη Κάρμης επεσήμανε πως ανέλαβε δύσκολο ρόλο και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσει την κατάσταση.

Σε ότι αφορά τα δεδομένα για τον ΤΟΕΒ Επιταλίου, έχουν γίνει οι απαραίτητες ρυθμίσεις χρεών και έχει ομαλοποιηθεί η κατάστασή του, ωστόσο ζήτησε ο κόσμος να δείξει καλή θέληση και να πληρώνει εγκαίρως τα χρέη του. «Θα κάνω ότι μπορώ για να φέρω εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ρόλο που έχω αναλάβει και ελπίζω να μπορέσουμε να μετριάσουμε ακόμα περισσότερο τα χρέη προς τη ΔΕΗ», δήλωσε.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds