Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ηλεία – Αγρότες και κτηνοτρόφοι: Πανηλειακό συλλαλητήριο αύριο Δευτέρα

agrotes=ilia dromos

Αγρότες και κτηνοτρόφοι Ηλείας: Πανηλειακό συλλαλητήριο αύριο Δευτέρα 26/02 με πορεία τρακτέρ και αγροτικών στον Πύργο με κατάληξη στην Π.Ε. Ηλείας

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι Αγρότες της Ηλείας σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους των μπλόκων σε Λεχαινά , Γαστούνη και Πύργο.

Όπως γνωστοποίησαν θα πραγματοποιηθεί μεγάλο Πανηλειακό Συλλαλητήριο και παράσταση διαμαρτυρίας αύριο Δευτέρα 26/2 στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας στον Πύργο. Εκεί θα καταλήξει η πορεία που θα κάνουν με τα τρακτέρ και τα αγροτικά τους μηχανήματα όλοι οι αγρότες.

Ο πρόεδρος της ΟΑΣΗ Θανάσης Βομπίρης, σε δηλώσεις τους ανέφερε:

«Όπως αποφασίσαμε, παραμένουμε στα μπλόκα, συνεχίζουμε τον αγώνα, διότι από αυτά τα ψίχουλα που έδωσε η κυβέρνηση δεν ικανοποιούνται τα βασικά μας αιτήματα στο σύνολό τους. Για το λόγο αυτό κλιμακώνουμε τον αγώνα μέχρι να δικαιωθούν οι διεκδικήσεις μας. Έχουμε μαζί μας τον λαό, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και όλο τον κόσμο και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να πιέζουμε την κατάσταση. Να μη μας λοιδορεί ο κ. Μητσοτάκης και να μη λέει ότι θα κουραστούμε και θα πάμε σπίτια μας. Εμείς συνεχίζουμε με διάφορες δράσεις από εδώ και πέρα. Την Δευτέρα το πρωί συντονισμένα η ομοσπονδία και τα υπόλοιπα μπλόκα της Ηλείας θα πάμε στην Αντιπεριφέρεια του Πύργου για παράσταση διαμαρτυρίας».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds