Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ηλεία – Αποκλεισμένος από το σχολείο του 20 ημέρες μαθητής από την Νέα Μανωλάδα Ο δρόμος είναι αδιάβατος

sxoleio thrania ktirio

Δεν πηγαίνει στο σχολείο 9χρονος μαθητής γιατί ο δρόμος προς το σπίτι του είναι γεμάτος λάσπες – Δεν περνάει αυτοκίνητο

Αποκλεισμένος από το σχολείο του είναι εδώ και είκοσι ημέρες 9χρονος μαθητής από την Νέα Μανωλάδα, καθώς η αγροτική οδός, που οδηγεί στο σπίτι του παιδιού καθώς και σε παρακείμενες καλλιέργειες και χωράφια, είναι δύσβατη λόγω έργων που έγιναν.

Αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του επαγγελματία αυτοκινητιστή που καθημερινά πρέπει να παραλαμβάνει τον μαθητή, να μην διέρχεται από τις τεράστιες λακκούβες και τις λάσπες που έχουν δημιουργηθεί με το πρόβλημα να γίνεται εντονότερο, ειδικά κατά τις ημέρες που βρέχει.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η οικογένεια του παιδιού, στο σημείο πραγματοποιήθηκε έργο για την υπόγεια διέλευση αγωγού άρδευσης από ιδιώτη, με αποτέλεσμα ο δρόμος να καταστραφεί και με την ολοκλήρωση του έργου αυτού να μην γίνει η σωστή αποκατάστασή του. 

Αυτό έχει δημιουργήσει προβλήματα τόσο στην διέλευση των επιβατηγών οχημάτων όσο και στην πεζή διέλευση από το σημείο, καθώς οι λακκούβες και οι λάσπες που εμφανίστηκαν ειδικά μετά τις βροχοπτώσεις, προκαλούν προβλήματα σε όποιον προσπαθεί να διέλθει της συγκεκριμένης οδού.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds