Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ηλεία – Πύργος – Kινητοποίηση αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής στον κόμβο του Αγίου Γεωργίου

agrotis traker petrelaio

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε σήμερα η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας στον ΟΠΕΚΕΠΕ ξεκινώντας με αυτό τον τρόπο τις κινητοποιήσεις που είχε προαναγγείλει για αυτή την εβδομάδα.

Την Τετάρτη, στις 11 το πρωί, θα ακολουθήσει  κινητοποίηση αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής στον κόμβο του Αγίου Γεωργίου με τα αγροτικά μηχανήματα. 

«Η ΟΑΣΗ καταγγέλλει την επιδίωξη της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει με κλήσεις για αγροτοδικεία πρωτοπόρους αγωνιστές του αγροτικού κινήματος του νομού, σε μια χρονιά καταστροφική στα πιο πολλά προϊόντα. Με μειωμένες παραγωγές σχεδόν σε όλα λόγω καιρικών φαινομένων και ασθενειών όπως (ελιές, σταφίδα, αμπέλια κτλ) που δεν αποζημιώνονται από τον ΕΛΓΑ.

Ακόμη και στα προϊόντα που η τιμή είναι καλύτερη σε σχέση με πέρυσι, η αύξηση του κόστους παραγωγής και η μειωμένη παραγωγή δεν αυξάνουν αλλά μειώνουν το εισόδημά μας», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΟΑΣΗ.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos