Ηλεία – Πύργος: Πέθανε 48χρονος που τον τσίμπησε αράχνη
Πέθανε ο 48χρονος που είχε δεχθεί τσίμπημα αράχνης στον Πύργο ενώ έκανε διακοπές. Τις τελευταίες ώρες νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας ήταν σε ΜΕΘ σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, χωρίς να μπορέσει τελικά να κρατηθεί στη ζωή.
Ο 48χρονος που βρισκόταν στην Ηλεία για διακοπές, δέχθηκε το τσίμπημα χωρίς να το καταλάβει -όπως ο ίδιος είπε στους γιατρούς, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως από τους πόνους που είχε στο πόδι, πήγε να τον εξετάσει ιδιώτης ορθοπεδικός με τον ιατρό να τον στέλνει εκτάκτως στο νοσοκομείο.
ΠΕΘΑΝΕ 48ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΚΑΦΕ ΑΡΑΧΝΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ – ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ – ΔΕΝ ΥΠAΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΟΤΟ
ΠΕΘΑΝΕ 48ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΚΑΦΕ ΑΡΑΧΝΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ – ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ – ΔΕΝ ΥΠAΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΟΤΟ
Κατέληξε σήμερα το απόγευμα, στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση ο 48χρονος άνδρας που δέχθηκε τσίμπημα από αράχνη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, ο άτυχος άνδρας ήταν διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του “Ανδρέου Παπανδρέου” σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, και δυστυχώς εξέπνευσε νωρίτερα.
Ο 48χρονος που βρισκόταν στην Ηλεία για διακοπές, δέχθηκε το τσίμπημα χωρίς να το καταλάβει -όπως ο ίδιος είπε στους γιατρούς, κάτι που το μαρτυρά και το γεγονός πως από τους πόνους που είχε στο πόδι, πήγε να τον εξετάσει ιδιώτης ορθοπεδικός με τον ιατρό να τον στέλνεις εκτάκτως στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας καθόταν σε παγκάκι και δεν κατάλαβε το τσίμπημα της αράχνης, το οποίο τον δηλητηρίασε.
Η αρχική εικόνα του 48χρονου δεν ενέπνεε κάποια ανησυχία με τους γιατρούς ωστόσο να προχωρούν στην εισαγωγή του στο νοσοκομείο.
Χθες το μεσημέρι, η κατάσταση του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, με την κλινική του εικόνα να είναι περίεργη, με τα συμπτώματα που παρουσίασε, να παραπέμπουν σε δηλητηριώδες τσίμπημα, με το ιατρικό προσωπικό να κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή. Άλλωστε, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν υπάρχει αντίδοτο για το τσίμπημα της αράχνης.