Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ήλιδα: Συγκέντρωση όλων των Προέδρων

HLIDA SYSKEPSH PROEDROI 2 768x433

Τον προγραμματισμό του επόμενου διαστήματος, μετά και την έγκριση του Τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού για το έτος 2024, ξεκίνησε η Δημοτική αρχή Ήλιδας. Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή την προτεραιοποίηση των αναγκών των δημοτικών διαμερισμάτων, ο Δήμαρχος Ήλιδας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Θεώνη Γεωργοπούλου και το σύνολο των εννέα αντιδημάρχων είχαν ειδική συνάντηση με τους 36 προέδρους των κοινοτήτων, στο συνεδριακό κέντρο της Σοχιάς.

Την κεντρική εισήγηση έκανε ο κ. Χριστοδουλόπουλος και ακολούθησαν τα υπόλοιπα μέλη της δημοτικής αρχής, ο καθένας σχετικά με το χαρτοφυλάκιο του. Κατά τη διαδικασία το μεγαλύτερο μέρος καλύφθηκε από θέματα Τεχνικής φύσεως, αφού τα έργα αποτελούν  πρώτιστη σημασία για τους προέδρους, ενώ για το λόγο αυτό στη σύσκεψη συμμετείχε και η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Μαργαρίτα Πίπιλα.

Η διαδικασία αυτή είναι πρωτόγνωρη για τον Δήμο Ήλιδας, αφού ποτέ στο παρελθόν δεν έχει γίνει κάτι ανάλογο με τους προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων, ενώ η συνάντηση αναμένεται να επαναληφθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds