Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Καλαμάτα: Επίσκεψη του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρου της Υπαπαντής

PATRIARXIS ALEXANDRIAS

Στην Καλαμάτα θα βρεθεί τις ημέρες του εορτασμού της Πολιούχου της Πόλης Παναγίας, Υπαπαντής του Σωτήρος, ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος.

Κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, αποφάσισε ομόφωνα, την ανακήρυξη της Α.Θ.Μ. του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρου του Β’, ως Επίτιμου Δημότη της πόλεως της Καλαμάτας .

Η τελετή ανακήρυξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024, οπότε την Καλαμάτα θα επισκεφθεί επίσημα ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος ο Β’, προκειμένου να συμμετάσχει και να λαμπρύνει τους εορτασμούς για την Πολιούχο και Προστάτιδα της Καλαμάτας, Παναγία Υπαπαντή.

Κατά την τελετή που θα πραγματοποιηθεί, στον Πατριάρχη θα επιδοθεί το κλειδί της πόλης, η διακήρυξη της Μεσσηνιακής Γερουσίας και το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

iliakanealikeusomfacebook

This will close in 20 seconds