Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Κατάκολο: Έργο με ουσιαστικό και αισθητικό αποτέλεσμα

Layout 1

Ένα από τα πιο χρήσιμα και ουσιαστικά ως προς την εξυπηρέτηση των τουριστών που φθάνουν στο Κατάκολο με την προσέγγιση κρουαζιερόπλοιων, υλοποιήθηκε με άμεση αντίδραση και πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Βασίλη Γιαννόπουλου.

Ειδικότερα στο επίνειο του Πύργου και στο πλαίσιο της εργολαβίας για την χερσαία ζώνη υπήρξε αίτημα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για έργο σχετικής διαδρομής – λωρίδας μέσω της οποίας ο επισκέπτης κατεβαίνοντας από το κρουαζιερόπλοιο θα οδηγείτο με τάξη και ασφάλεια στα Μέσα Μετακίνησης.

Το έργο πράγματι έγινε και πέραν των ουσιαστικών του χαρακτηριστικών έχει προσδώσει και το αντίστοιχο αισθητικό αποτέλεσμα που απαιτείται να έχει ο συγκεκριμένος χώρος στο λιμάνι.

Ο κ. Γιαννόπουλος αντιλαμβανόμενος την σημασία του κίνησε γρήγορα τις διαδικασίες για την εκτέλεση εργασιών παράλληλα με εκείνες που αφορούν σε βελτιωτικές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση μικρών προβλημάτων και «επούλωση πληγών».

Και φυσικά τα παραπάνω έγινε στην αναμονή του μεγάλου έργου της χερσαίας ζώνης του Κατακόλου που θα αλλάξει άρδην την εικόνα ολόκληρης της περιοχής.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds