Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

soly antono rqd
topintzis plaiso 1
mouries mish

«ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΚΥΡΙΕ ΓΚΡΗΝ» – του Τζεφ Μπάρον – Περιοδεία Καλοκαίρι 2026 – Την Πέμπτη 6 Αυγούστου στο Θέατρο Αρχαίας Ήλιδας!

1 1 GKRIN 1 ΗΛΙΔΑ

«ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΚΥΡΙΕ ΓΚΡΗΝ»

του Τζεφ Μπάρον – Περιοδεία Καλοκαίρι 2026

Η επιτυχημένη παράσταση «Κάθε Πέμπτη Κύριε Γκρην» του Jeff Baron, σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη, επιστρέφει το καλοκαίρι του 2026 σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Στον ρόλο του κυρίου Γκρην ο Γιώργος Κωνσταντίνου, σε μια ερμηνεία που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, ενώ τον ρόλο του Ρος ερμηνεύει ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Η παράσταση παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία για δύο συνεχόμενες θεατρικές περιόδους, 2023–2024 και 2024–2025, στην Αθήνα, στο Θέατρο Αργώ, καθώς και στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Radio City, αποσπώντας θερμές κριτικές και σημειώνοντας έντονη ανταπόκριση από το κοινό.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο κύριος Γκρην, ένας μοναχικός Νεοϋορκέζος, έχει αποσυρθεί από τη ζωή μετά τον θάνατο της γυναίκας του και ζει απομονωμένος στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν.

Εκεί δέχεται κάθε Πέμπτη τις επισκέψεις ενός νεαρού άνδρα, του Ρος, που εργάζεται σε μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία. Αυτό που ξεκινά ως μια τυπική υποχρέωση εξελίσσεται σε μια σχέση που θα αλλάξει για πάντα και τους δύο.

Η απρόσμενη αυτή συνάντηση θα τους σύρει έξω από τη ζώνη ασφαλείας τους, θα κλονίσει τις βεβαιότητές τους και θα απαλύνει τις άμυνές τους. Οι δύο χαρακτήρες, ο ηλικιωμένος Γκρην και ο νεαρός Ρος, που ήρθαν κοντά εξαιτίας ενός επιπόλαιου ατυχήματος, θα διανύσουν ολόκληρη την ανθρώπινη διαδρομή: από το ξεκαρδιστικό γέλιο έως τα πιο λυτρωτικά δάκρυα συγκίνησης.

Μαζί θα καταργήσουν την απόσταση που τους χωρίζει και θα γίνουν, με έναν τρόπο βαθύ και αμετάκλητο, συγγενείς.

Ένα θεατρικό έργο-ύμνος στη διαφορετικότητα, που έχει παρουσιαστεί σε περισσότερες από 50 χώρες και έχει αποσπάσει πολλαπλά θεατρικά βραβεία. Μια σύγχρονη ιστορία που προτείνει την ανθρώπινη τρυφερότητα ως ουσιαστικό όπλο αντίστασης στις θηριωδίες του παρελθόντος και στις αγκυλώσεις του παρόντος.

Δύο μοναξιές που συναντιούνται για να βγουν μαζί από το καβούκι τους — προς το φως.

Ερμηνεύουν

Γιώργος Κωνσταντίνου – Θανάσης Πατριαρχέας

Ταυτότητα παράστασης

Μετάφραση: Τζεφ Μπάρον και Κώστας Γάκης
Σκηνοθεσία – Μουσική σύνθεση: Κώστας Γάκης
Σκηνογραφία: Αντώνη Χαλκιάς
Ενδυματολογία: Μάριος Ράμμος
Φωτισμοί: Θοδωρής Γκόγκος
Βοηθός σκηνοθέτη: Νατάσα-Φαίη Κοσμίδου
Βοηθός σκηνογράφου: Ελεονώρα Καραβανή
Creative Agency: GridFox
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ρίτα Σίσιου
Οργάνωση παραγωγής: Χριστιάνα Σακαρέλη
Παραγωγή: Non Grata Productions

Διάρκεια: 90 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων:
Κανονικό: 20 ευρώ
Μειωμένο: 18 ευρώ

THIS poster
9 16 GKRIN 4 ΗΛΙΔΑ
1 1 GKRIN 1 ΗΛΙΔΑ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos