Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Καθησυχαστικός για την συνέχιση λειτουργίας του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας ο Γ. Φλωρίδης

IMG 6498 768x512

Τη διαβεβαίωση ότι το Πρωτοδικείο της Αμαλιάδας θα συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του και χωρίς καμία απολύτως αλλαγή από τον Σεπτέμβριο του 2024 έδωσε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Ηλεία ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, τονίζοντας ότι θα διατηρήσει όλες του τις συνθέσεις, ενώ διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί σε καμία περίπτωση.

Στο Πρωτοδικείο Αμαλιάδας θα συνεχίσουν να δικάζονται όλες οι υποθέσεις με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, με τις ίδιες δικαστικές συνθέσεις που δικάζονται μέχρι σήμερα. Κατά συνέπεια, η περιοχή θα συνεχίσει να εξυπηρετείται με τον τρόπο που εξυπηρετείται μέχρι σήμερα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φλωρίδης, προσθέτοντας πως οι προσπάθειες του Υπουργείου Δικαιοσύνης θα είναι προς την κατεύθυνση μιας διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών της δικαιοσύνης προς τους πολίτες και όχι προς την υποβάθμισή της.

Πρώτος σταθμός του Γιώργου Φλωρίδη αποτέλεσε το Πρωτοδικείο Ηλείας, στον Πύργο, όπου συμμετείχε σε σύσκεψη με το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας, ενώ συναντήθηκε με τον Διευθύνων την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας, Πρωτοδικών Ηλείας κ. Ευάγγελο Μιχαήλο και την αναπληρώτρια Διευθύνουσα το Πρωτοδικείο Ηλείας, Πρόεδρο Πρωτοδικών κα Πανωραία Σπανού.

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με το Δικηγορικό Σύλλογο Ηλείας συζητήθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν το νομικό κλάδο, όπως οι συνεχείς τροποποιήσεις στον Ποινικό Κώδικα και στον Κώδικα Ποινικές Δικονομίας, οι ελλείψεις στους δικαστικούς υπαλλήλους, οι πληρωμές των δικηγόρων της νομικής βοήθειας κ.α.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds