Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

KIDS REGIO – Λάβετε μέρος!

kidsregiofestivalolympias

KIDS REGIO

Λάβετε μέρος στην νέα, ποσοτική έρευνα,

απαντώντας σε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο.

Το ερευνητικό πρόγραμμα “Συμβαδίζοντας με το παιδικό κοινό”, που υλοποιείται από το KIDS Regio (Γερμανία) και την PUBLIKUM.io (Δανία), αφορά την άποψη των παιδιών για τις ταινίες και τις σειρές σε 12 ευρωπαϊκές χώρες. Συμμετέχοντας, μπορείς να βοηθήσεις Ευρωπαίους δημιουργούς, αλλά και όσους/ες χαράζουν πολιτική, να κατανοήσουν καλύτερα το νεανικό κοινό.
Στόχος της έρευνας είναι να δοθεί ο λόγος στα ίδια τα παιδιά, προκειμένου να αναζητηθούν οι τάσεις και προτιμήσεις του παιδικού και νεανικού κοινού στον κινηματογράφο και τα οπτικοακουστικά μέσα.
Στην Ελλάδα, η έρευνα πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους. Στην ανανεωμένη της μορφή, η έρευνα αποτελείται από ένα σύντομο ερωτηματολόγιο ποσοτικής έρευνας!
Η συμμετοχή πραγματοποιείται ηλεκτρονικά & μπορούν να πάρουν μέροςπαιδιά 7-11 ετών.
Λάβετε μέρος στην έρευνα!

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds