
Κλασσική περίπτωση έρωτα με την τύπισσα στο ταμείο σουπερμάρκετ *προσωπικά

Δεν θα πω πολλά, απλά μαρεσει, αλλά είμαι πολύ κατά του να ενοχλώ την άλλη στη δουλειά, + ότι αν φάω Χ θα είναι άβολο καθώς ψωνίζω από εκεί. Σήμερα πήραμε όμως το ίδιο λεωφορείο (τυχαία) μετά τη δουλειά και οι δύο (επίσης τυχαία) και με κοιτάω αρκετά, η τουλάχιστον έτσι νομίζω, αλλά συνήθως δεν είμαι παρανοϊκός σε τέτοια. Κοίταγα και εγώ λοιπόν για να δω αν θα ξανακάνει. Και ξανά μπρος και πίσω μέχρι να κατέβει .Παίζει να υπάρχει ελπίδα ; Και αν ναι πως ; Φαίνεται φουλ ντροπαλή και αντικειμενικά με άτομα που δεν ξέρω και εγώ το ίδιο.
TLDR: Πως να ξεκινήσω κάτι χωρίς να κάνω να αισθανθεί άβολα ;
(Επεξεργασία: μαλακες φοβερό το χιούμορ αλλά αλήθεια απλά θέλω μια συμβουλή οκ ; Τύπου οκ το δούλεμα αλλά έχω ένα πολύ απλό αίτημα, μαρεσει μια τύπισσα και θέλω να κάνω κίνηση χωρίς να κάνω να αισθανθεί άβολα, δεν ξέρω τι το περίεργο είπα. Τώρα αν γελάτε για το ότι είπα πως με κοιτούσε πίσω, ε εντάξει αν δεν σας έχει συμβεί ποτέ να σας τσεκάρουν πίσω και δεν ξερετε δεν φταίω εγώ )
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.