Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

ΚΡΕΣΤΕΝΑ-ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΟΛ

KODAK Digital Still Camera

Στην πολύχρονη προσφορά των εργαζόμενων της ΑΝΟΛ Α.Ε.,  αναφέρθηκε ο Σάκης Μπαλιούκος κατά την κοπή της πίτας τους

«Στυλοβάτες  των μικρών

επιχειρήσεων και δήμων»

Για νέο άλμα γύρω από την ανασυγκρότηση της Ηλείας, έκανε λόγο ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ολυμπίας

Ως στυλοβάτες της ανάπτυξης των μικρών επιχειρήσεων, αλλά και των δήμων που επί σειρά ετών έχουν αναλάβει, χαρακτήρισε  τους εργαζόμενους της Αναπτυξιακής Ολυμπίας Α.Ε. ο πρόεδρος  της ΑΝ.ΟΛ. και δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος, κατά την κοπή της  πατροπαράδοτης πίτας που έγινε την Παρασκευή το μεσημέρι στα γραφεία της εταιρείας στην Κρέστενα.

Μιλώντας προς τους εργαζόμενους, μέλη της διοίκησης και άλλους παρευρισκόμενους φορείς, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ολυμπίας τόνισε πως  «είμαστε επιχείρηση η οποία τιμάει  την εργασία και τον προορισμό της», συμπληρώνοντας   συγχρόνως ότι «εδώ και 25 χρόνια  έχω συνδεθεί τόσο πολύ μαζί σας, γιατί σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».

Ο κ. Μπαλιούκος εξάλλου αναφέρθηκε στο νέο άλμα που καλείται να κάνει στο εξής η επιχείρηση, μέσα από έναν διαφορετικό θεσμό απ’ αυτόν που μέχρι τώρα υπηρετεί, συμβάλλοντας στην ανασυγκρότηση της Ηλείας με επίκεντρο την Ολυμπία, που όπως είπε είναι φάρος του Νομού αλλά και της χώρας μας.

Όπως έκανε γνωστό,  εντός των προσεχών ημερών θα γίνει συνάντηση μεταξύ  των  εμπλεκόμενων  δήμων με σκοπό την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΝ.ΟΛ., για την υλοποίηση των στόχων της επιχείρησης.

Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, με το φλουρί  να αντιστοιχεί σε άδεια για τους εργαζόμενους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κώστας Νικολούτσος, ο  αντιδήμαρχος Ζαχάρως κ. Θεοδ. Λώλος ως εκπρόσωπος του δημάρχου κ. Κώστα Μητρόπουλου, ο αντιδήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Αν. Καρνάρος, ο διευθυντής της εταιρείας κ. Νικ. Θεοφιλόπουλος, στελέχη της ΑΝΟΛ κ.α.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds