Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Κύπελλο για την Κ16 και τούρτα για τα 77 χρόνια του Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ Αμαλιάδας!

IMG 0190

Την Δευτέρα 10 Ιουνίου, ο Α.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ Αμαλιάδας διοργάνωσε μια φαντασμαγορική γιορτή για να τιμήσει την Πρωταθλήτρια Ηλείας στην κατηγορία Κ16, στο πρωτάθλημα υποδομών ΕΠΣ Ηλείας.

 Η εκδήλωση περιλάμβανε την απονομή του Κυπέλου στους νεαρούς πρωταθλητές, την οποία πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, κ. Άρης Κουλούρης, και ο επικεφαλής του ΑΣΤΕΡΑ, Ανδρέας Παπαδάκος. Μαζί με τους αθλητές, απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια στους προπονητές Λύσανδρο Τζαβάρα, Φίλιππο Μαρκόπουλο, Γιάννη Μπακόπουλο, καθώς και στην υπεύθυνη των Ακαδημιών, Μαρία Κρινά.

IMG 0272

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο υπεύθυνος αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ηλείας, κ. Παναγιώτης Παναγούτσος, ο Δήμαρχος Ήλιδας, κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, κ. Γιώργος Κράλλης, και ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, Νίκος Γκρίλλας.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΤΕΡΑ Αμαλιάδας, με την ενεργή συμμετοχή του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων της ομάδας, Νικόλαου Τσαγρή, συνέβαλε τα μέγιστα στην οργάνωση της εκδήλωσης, προσφέροντας αναψυκτικά και βοηθώντας στο σερβίρισμα παγωτών και γλυκών. Η μεγάλη έκπληξη της εκδήλωσης ήταν η τούρτα για τα 77 χρόνια του ΑΣΤΕΡΑ, η οποία ήταν μια πρωτοβουλία της υπεύθυνης των Ακαδημιών, Μαρία Κρινά. Ο κ. Παπαδάκος έσβησε τα κεριά και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά και τους παράγοντες των Ακαδημιών, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια αξέχαστη γιορτή.

IMG 0019

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds