Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

 Λαμπρή η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο “Θεός Εφανερώθη Εν Σαρκί” της Ιεράς Μητροπόλης Ηλείας στο Θέατρο Απόλλων

mfxmxf

ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ “ΑΠΟΛΛΩΝ” ΠΥΡΓΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΟΝΤΟΣ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΥΜΝΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΑΛΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Π. ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΝΑΚΗ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΟΥ ΤΗΣ Ι.Μ. ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: “ΑΓΑΠΗ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ”

ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΕΠΤΟΥ ΜΑΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΟΥ Κ.Κ.΄ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ “ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ”

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΣΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΑ ΕΥΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΑΣ Κ.Κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Β’ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΟΥ Π. ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΑΨΟΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Π. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΣΗΔΗΜΑΣ).

hjc

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds