Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Λάλα Ηλείας – Γρήγορη παρέμβαση της Πυροσβεστικής

pyrosvestiki

Η γρήγορη παρέμβαση της Πυροσβεστικής είχε σαν αποτέλεσμα να τεθεί άμεσα υπό έλεγχο η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Τετάρτη (3/7) σε χαμηλή βλάστηση, στην περιοχή Λάλας, στην Αρχαία Ολυμπία.

Για την κατάσβεσή της σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία που κινητοποίησε επίγειες δυνάμεις, οι οποίες έδρασαν με ταχύτητα και κατάφεραν να ελέγχουν τις φλόγες πριν πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις.

Στην περιοχή επιχείρησαν και παραμένουν 26 πυροσβέστες, με ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 6ης ΕΜΟΔΕ και 8 οχήματα.

Πρόλαβαν νέα πυρκαγιά στο Λάλα Ολυμπίας

Πυρκαγιά ξέσπασε σε καλλιεργήσιμη έκταση στην περιοχή Λάλα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Στο σημείο βρέθηκαν και συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης 8 υδροφόρα οχήματα και 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 6ης ΕΜΟΔΕ, με συνολικά 26 πυροσβέστες. Η συνολική καμένη γη καταμετρήθηκε στα πέντε στρέμματα.

Άλλη φωτιά κοντά στην τοπική κοινότητα Κολιρίου του Πύργου, έκαψε μικρή έκταση καθώς παρενέβη άμεσα και καταλυτικά για την κατάσβεσή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds