Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Μεγάλο ενδιαφέρον για το νέο εγχείρημα της Γ.Ε.Π. Ηρακλής

hraklisbasket

Σε καλό δρόμο βαδίζει το νέο εγχείρημα της Γ.Ε.Π. Ηρακλής, του ιστορικότερου σωματείου μπάσκετ του Πύργου. Στόχος τα επόμενα χρόνια να καθιερωθεί στη μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑΗ και σταθερά και οργανωμένα να επιχειρήσει και το βήμα παραπάνω. Κατά την διάρκεια των γιορτών του Πάσχα συνεχίστηκαν οι συναντήσεις με ανθρώπους (επιχειρηματίες, χορηγούς, ανθρώπους του μπάσκετ, προπονητές και καλαθοσφαιριστές) που θέλουν να στηρίξουν το σύλλογο στη νέα μεγάλη και φιλόδοξη προσπάθειά του.

Η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας είναι μεγάλη και αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για την επιτυχή υλοποίηση του πλάνου καθώς όλοι επιθυμούν να γίνει κάτι ξεχωριστό και δυνατό, που θα δώσει μεγαλύτερη πνοή στο πυργιώτικο μπάσκετ. Το ενδιαφέρον επιχειρηματιών του Πύργου και της ευρύτερης περιοχής είναι μεγάλο και η νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει έχει αγκαλιαστεί από όλους. Ως εκ τούτου, διάχυτη είναι η αισιοδοξία πως η Γ.Ε.Π. Ηρακλής θα γυρίσει σελίδα και θα πορευτεί με το βλέμμα και τον πήχη ψηλά.

hraklisbasket

Στόχος της διοίκησης είναι μέσα στις επόμενες ημέρες να έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις με τους παίκτες που αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας (Σακελλαρίου, Γεωργόπουλος, Μυλωνόπουλος, Δημόπουλος, Κατοχιανός, Κωσταρέλλος και ο ρόλος που θα επιλέξει να έχει από φέτος στην ομάδα ο Τροχανάς) και εν συνεχεία και με την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον προπονητή, να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των παικτών. Γαι το λόγο αυτό η Διοίκηση έχει προσωρήσει σε επαφές με αξιόλογους παίκτες άλλων ομάδων που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά.

Σκοπός είναι η ομάδα να είναι έτοιμη το συντομότερο δυνατό, ώστε να υπάρξει ο καλύτερος δυνατός σχεδιασμός και να ληφθούν εγκαίρως όλες οι απαραίτητες αποφάσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds