Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Μένουν χωρίς αγροτικό εξηλεκτρισμό οι Αγρότες & Κτηνοτρόφοι της Ηλείας

provata

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας απαιτεί άμεσα με ευθύνη της κυβέρνησης και της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες για τον αγροτικό εξηλεκτρισμό των κτηνοτροφικών και αγροτικών εγκαταστάσεων ( στάβλους, αποθήκες κτλ).

Είναι απαράδεκτο το 2024 το « επιτελικό κράτος » να μην δίνει την δυνατότητα στους κτηνοτρόφους και στους αγρότες να έχουν ρεύμα σε μαντριά, στάνες ή αποθήκες, κάνοντας έτσι τις συνθήκες της ζωής τους ακόμα πιο δύσκολες .

Βεβαίως αυτό είναι ένα ακόμα κομμάτι της αντιλαϊκής πολιτικής απέναντι στους αγροτοκτηνοτρόφους αφού η σημερινή κυβέρνηση και όλες οι προηγούμενες μαζί με τα κόμματα της ΕΕ έχουν υπερψηφίσει την ΚΑΠ που τους ξεκληρίζει με την πολιτική της και τους πετά από την γη τους. Απαιτούμε άμεσα να δοθεί λύση στο σοβαρότατο αυτό πρόβλημα χωρίς καμία επιβάρυνση των αγροτών και των κτηνοτρόφων.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds