Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpant solymar
auto moto news gr logo

Μετά από 17 χρόνια, το Παλούκι γιόρτασε ξανά τη Ναυτική Εβδομάδα

516772520 1125770802914448 2421617480260961173 n

Το Αλιευτικό Καταφύγιο γέμισε ζωή και χαμόγελα, τιμώντας ναυτικούς, αλιείς, ναυταθλητές και όλους τους ανθρώπους της θάλασσας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Ήλιδας, το Ναυτικό Όμιλο Παλουκίου και το Λιμεναρχείο Κυλλήνης, στο πλαίσιο του πανελλήνιου θεσμού της Ναυτικής Εβδομάδας.

🗣️ Σημαντικές ομιλίες:

• Ευσταθία Αποστολοπούλου (Λιμεναρχείο Κυλλήνης) για το «Ναυτικό Επάγγελμα»

• Ζώης Υφαντής (Πλοίαρχος ε.α. ΠΝ) για την «Ιστορία της Ναυτικής Εβδομάδας»

🔹 Η βραδιά έκλεισε με θαλασσινούς και νησιώτικους χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Δήμου και του «Πέλοπα» και με εντυπωσιακή παρουσίαση ρυθμικής από τον «Ίφιτο».

🔹 Παρόντες ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ. Αθανάσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θ. Βασιλόπουλος, μέλη της δημοτικής αρχής και πλήθος κόσμου.

🎤 Χαιρετισμούς απηύθυναν:

• Ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος

• Ο Αντιδήμαρχος κ. Μάκης Παπαγιαννόπουλος

• Η Υπολιμενάρχης Κυλλήνης κα Βασιλική Ασημακοπούλου

• Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Παλουκίου κ. Κώστας Παρράς

⚓🇬🇷 Όλοι τόνισαν την ανάγκη να διατηρήσουμε τη ναυτική μας παράδοση ζωντανή για τις επόμενες γενιές.

Ο Δήμος Ήλιδας ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στη μεγάλη επιστροφή της Ναυτικής Εβδομάδας στο Παλούκι, με τη δέσμευση να συνεχίσει να στηρίζει δράσεις που ενώνουν παράδοση, πολιτισμό και τοπική κοινωνία.

516609546 1125770036247858 7862119304638021557 n
investment red long banner

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos