Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ – ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΡΟΜΑ

kentrokoinotitasdimoupyrgoylogo

Ο Δήμος Πύργου , μέσω του διευρυμένου Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά,  στήριξε το έργο που υλοποίησε η Ένωση Εταιρειών με επικεφαλής εταίρο την CONSUL A.E., και  συμμετέχοντες μεταξύ άλλων , τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ΑΡΩΓΗ ΑΜΚΕ και την ΜΚΟ ΕΝΩΣΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΡΟΜΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνική Ένταξη και Ενδυνάμωση των Ρομά», που προκήρυξε το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Χρηματοδοτικός Μηχανισμός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΧΜ ΕΟΧ).

Ο Δήμος Πύργου μέσω του διευρυμένου Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, στάθηκε αρωγός στο ανωτέρω έργο  , καθώς βοήθησε την προσπάθεια του φορέα υλοποίησης με επαφές και κατευθύνσεις σχετικά με το πλαίσιο διαβίωσης και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κοινότητας.

Ο Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Προστασίας  & Υγείας Τζουανόπουλος Δημήτριος,  τόνισε τη σημασία του έργου, καθώς μέσω αυτού , πραγματοποιήθηκε ένας μεγάλος αριθμός συνεδριών συμβουλευτικής σε περίπου 40 ωφελούμενες γυναίκες . Μάλιστα το επόμενο διάστημα αναμένεται να πραγματοποιηθεί, από την Ένωση Εταιρειών  και μία σχετική ημερίδα που θα πραγματεύεται επίκαιρα κοινωνικά ζητήματα.   

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds