Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση!

449282002 857721273052737 6772104105651935733 n

Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση παρουσίασαν για ακόμα μία φορά οι σπουδαστές και οι δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Αμαλιάδας του Δήμου Ήλιδας

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας, οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Αμαλιάδας παρουσίασαν τα όσα διδάχθηκαν από τους καθηγητές μουσικής, τη χρονιά που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Οι μελλοντικοί μουσικοί και οι δάσκαλοι τους παρουσίασαν ένα μοναδικό πρόγραμμα που ετοίμασαν με πολύ μεράκι για του κοινό, το οποίο τους χειροκροτούσε από την αρχή μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.

Μελωδίες στο πιάνο, στην κιθάρα, την ηλεκτρική κιθάρα και το μπουζούκι συνεπήραν τους θεατές, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήταν συγγενείς και φίλοι των σπουδαστών του ωδείου.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης όλοι τους έδωσαν ραντεβού για τη νέα χρονιά, με το δήμο Ήλιδας να έχει ξεκινήσει ήδη προσπάθεια προκειμένου να βελτιώσει τις συνθήκες λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου, αλλά και να διευρύνει τα μαθήματα και τα όργανα που συμμετέχουν στη δομή.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds