Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Ν.Ε. ΤΕΕ Ηλείας: “Σε κατάσταση διάλυσης οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας-Δήμων και των Υπηρεσιών Δόμησης των Δήμων Πύργου, Αμαλιάδας και Ζαχάρως”

Ν.Ε. ΤΕΕ Ηλείας TEEILIAS

Κοινή ανακοίνωση από το ΤΕΕ και τους Διευθυντές των Τεχνικών Υπηρεσιών και ΥΔΟΜ του Νομού μας

Δηλώνουν πως θα χρησιμοποιήσουν ότι μέσο διεκδίκησης διαθέτουν και δεν θα σταματήσουν εάν δεν ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και σύσσωμο το διευθυντικό προσωπικό των Τεχνικών Υπηρεσιών και ΥΔΟΜ του Νομού μας με την οποία εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την «διαμορφωμένη κατάσταση διάλυσης των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας και των Δήμων της Ηλείας καθώς και των Υπηρεσιών Δόμησης των Δήμων Πύργου, Αμαλιάδας και Ζαχάρως», όπως τονίζουν.

Παράλληλα, αναφέρουν πως ξεκινούν την υποβολή υπομνημάτων με συγκεκριμένα αιτήματα και προτάσεις προς τις αρμόδιες αρχές διεκδικώντας άμεσα την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών προς το συμφέρον της Ηλείας και των πολιτών της.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και σύσσωμο το διευθυντικό προσωπικό των Τεχνικών Υπηρεσιών και ΥΔΟΜ του νομού, εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για την διαμορφωμένη κατάσταση διάλυσης των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας και των Δήμων της Ηλείας καθώς και των Υπηρεσιών Δόμησης των Δήμων Πύργου, Αμαλιάδας και Ζαχάρως.

Υπηρεσίες στις οποίες στηρίζεται το σύνολο των υποδομών, η πολιτική προστασία αλλά και η αναπτυξιακή προοπτική του τόπου, έχουν εγκαταλειφθεί από την Πολιτεία. Ειδικότερα τα 13 τελευταία χρόνια , η απουσία προσλήψεων, οι συνταξιοδοτήσεις και η γήρανση του υφιστάμενου προσωπικού, η έλλειψη τεχνικού εξοπλισμού, η απουσία εκπαίδευσης, ο πολλαπλασιασμός των αρμοδιοτήτων σε συνδυασμό με την απουσία νομικής κάλυψης και πλήθος άλλων προβλημάτων έχουν οδηγήσει σε «έμφραγμα» τις προαναφερόμενες υπηρεσίες.

Ταυτόχρονα το σύστημα προσλήψεων του ΑΣΕΠ λόγω του χρονοβόρου της διαδικασίας αλλά και της απουσίας κινήτρων έχει αποτύχει παταγωδώς. Ξεκινάμε από σήμερα, την υποβολή υπομνημάτων με συγκεκριμένα αιτήματα και προτάσεις προς τις αρμόδιες αρχές διεκδικώντας άμεσα την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών προς το συμφέρον της Ηλείας και των πολιτών της.

Δηλώνουμε ότι στην προσπάθειά μας θα χρησιμοποιήσουμε ότι μέσο διεκδίκησης διαθέτουμε και δεν θα σταματήσουμε εάν δεν ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας».

Την ανακοίνωση συνυπογράφουν οι κάτωθι:

1. Χρήστος Γεωργακόπουλος – Πρόεδρος Ν.Ε.Ηλείας –Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος

2. Αθανασία Παναγιωτοπούλου – Διευθύντρια Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Ηλείας

3. Τσίκας Άγγελος – Διευθυντής Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Πύργου

4. Νικάκης Ιωάννης – Αναπληρωτής Προϊστάμενος Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Αμαλιάδας

5. Τσουραπάς Γεώργιος – Αναπληρωτής Διευθυντής Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης

6. Μπέλτσος Αθανάσιος – Αναπληρωτής Προϊστάμενος Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών-Περιβ/ντος&Πολεοδομίας Δ. Αρχαίας Ολυμπίας

7. Δέσποινα Τσάφα – Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Περιβάλλοντος Δ. Πηνειού

8. Παναγιώτης Μιχόπουλος – Αναπληρωτής Προϊστάμενος Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών -Πολεοδομίας & Περ/ντος Δ. Ζαχάρως

9. Γεώργιος Αντωνόπουλος – Προϊστάμενος Υπηρεσίας Δόμησης Δήμου Πύργου

10.Αντωνία Σαρακίνη – Προϊσταμένη Υπηρεσίας Δόμησης Δήμου Ήλιδας

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds