Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ν. Κοροβέσης: Επανεκκίνηση της Διεύθυνσης Μεταφορών της Π.Ε. Ηλείας

ÓÕÍÅÄÑÉÏ CHOOSE GREECE 2022

Στελέχωση σε Πύργο και Αμαλιάδα, οριστική λύση στα προβλήματα με τις άδειες πρατηρίων και τα βαρέα οχήματα.

Σε ολοκληρωτική αναδιάρθρωση και επί της ουσίας ολική επανεκκίνηση, προχωρά έπειτα από ηχηρή και αποτελεσματική παρέμβαση του Αντιπεριφερειαρχη Π.Ε. Ηλείας, η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Ηλείας, η οποία τα τελευταία χρόνια υπολειτουργούσε, δημιουργώντας πολλά προβλήματα σε πολίτες και επιχειρηματίες της περιοχής.

Ειδικότερα, με απόφαση του Νίκου Κοροβέση, μετακινούνται διευθυντές και υπάλληλοι τόσο στο Τμήμα του Πύργου, όσο και σε αυτό της Αμαλιάδας, προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα υποστελέχωσης και άμεσης εξυπηρέτησης των πολιτών, αφού μέχρι πρότινος η έλλειψη προσωπικού ήταν εμφανής και προκαλούσε δυσλειτουργίες αφενός στους λιγοστούς υπαλλήλους και αφετέρου στους πολίτες.

Ειδικότερα, Διευθύντρια στην Διεύθυνση Μεταφορών τοποθετείται η στενή συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Νίκου Κοροβέση και μέχρι πρότινος Διευθύντρια Διοικητικού Οικονομικού, Σίσσυ Νικολάου η οποία αναλαμβάνει να επανεκκινήσει το Τμήμα και να επιλύσει τα χρόνια προβλήματα. 

Παράλληλα, τοποθετείται Προϊστάμενος και στο Τμήμα Αδειών, ενώ μετακινείται υπάλληλος και στο Τμήμα της Αμαλιάδας, προκειμένου να μπορεί να υπογράφει για τις άδειες των πρατηρίων και βαρέων οχημάτων, πρόβλημα το οποίο επί οκτώ μήνες ήταν άλυτο.

«Συνεχίζουμε με δυναμισμό, πείσμα και αποτελεσματικότητα να προσπαθούμε να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας και να κάνουμε πιο εύκολη την ζωή των Ηλείων πολιτών. Η επανεκκίνηση της Διεύθυνσης Μεταφορών ήταν επιβεβλημένη όπως και η επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που υπήρχαν σε αυτή και δυσχέραιναν οποιαδήποτε συναλλαγή. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί προκειμένου η Διεύθυνση Μεταφορών, να αποτελέσει πρότυπο Υπηρεσίας , με σεβασμό σε εργαζομένους και υπαλλήλους και πάντα με γνώμονα την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των Ηλείων», σημείωσε ο κ. Κοροβέσης.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds