Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Νέα πρόσωπα εμπλουτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΝ.Α.Δ.Ε

Νέα πρόσωπα εμπλουτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΝ.Α.Δ.Ε

Ανανεωμένη η σύνθεση του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝ.Α.Δ.Ε) με νέα καταξιωμένα πρόσωπα να απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, κατόπιν της πρόσφατης τακτικής Συνέλευσης του Σωματείου το Δ.Σ.  ομόφωνα επανεξέλεξε ως πρόεδρο τον έγκριτο δημοσιογράφο Θανάση Παπανδρόπουλο ενώ στη θέση του Γενικού Γραμματέα παρέμεινε ο Οικονομολόγος – Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Γεωλόγος, Φωκίων Ζαΐμης.

Το διοικητικό συμβούλιο απαρτίζουν τρία νέα πρόσωπα από διάφορους τομείς που έχουν μια διακεκριμένη επαγγελματική πορεία.

Πιο αναλυτικά στη θέση του Αντιπροέδρου Α΄ ορίστηκε ο γνωστός αρχιτέκτονας – μηχανικός Σπύρος Κρότσης ενώ Αντιπρόεδρος Β’ εκλέχτηκε ο καταξιωμένος επιχειρηματίας Σπύρος Καποτάς. Στα νέα μέλη εντάσσεται επίσης ο Καθηγητής Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνος Πουλάς. Βασικά μέλη παραμένουν ο Παναγιώτης Καραγιάννης στη θέση του ταμία, ο Αριστείδης Βάβαλης, ιδ. Υπάλληλος, ο επιχειρηματίας Μάριος Πραπόπουλος και ο δικηγόρος Δημήτρης Πελέκης.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Γενικό Γραμματέα του ΙΝ.Α.Δ.Ε, Ζαΐμη Φωκίωνα στα σχέδια του Ινστιτούτου για την επόμενη θητεία καθώς και στις δράσεις που υλοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα μεταξύ αυτών η επιτυχή ολοκλήρωση δύο προγραμμάτων (ANTIOX PLUS & INNOVA PROTECT) στα οποία συμμετείχε.

Αναφέρθηκε επίσης στις επιτυχημένες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν ξεχωρίζοντας τις ημερίδες με τίτλο «Εκεί που ο Χριστιανισμός συναντά τον Ελληνισμό» με κεντρικό ομιλητή το Σπυρίδωνα Καμαλάκη, Μέγα Άρχοντα Λογοθέτη του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής και «Γεωπολιτικές Εξελίξεις και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» στην οποία συμμετείχε ο διακεκριμένος καθηγητής γεωπολιτικής Ιωάννης Μάζης.

Απώτερος στόχος του ΙΝΑΔΕ είναι η βελτίωση του επιπέδου ζωής των πολιτών, μέσω της ανάπτυξης μιας υγιούς και βιώσιμης οικονομικής δραστηριότητας σε συνδυασμό με την αναβάθμιση του πολιτιστικού και εκπαιδευτικού επιπέδου.

Η θητεία του Συμβουλίου είναι διετής.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη δράση και τους στόχους του ΙΝΑΔΕ, στο δικτυακό τόπο www.inade.gr

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds