Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 57χρονης κομμώτριας από την Πάτρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

kommwtriapatra

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 57χρονης κομμώτριας από την Πάτρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι συγγενείς της Χαράς ζητούν άμεσα απαντήσεις τόσο για το τι συνέβη κατά τη διάρκεια του χειρουργείου λιποαναρρόφησης στο οποίο υπεβλήθη στις 13 Μαΐου όσο και για το γεγονός ότι μετά την επέμβαση η γυναίκα απευθύνθηκε σε τρία νοσοκομεία λόγω των αφόρητων πόνων που ένιωθε.

Σε ιδιωτική κλινική έγιναν πολλές εξετάσεις στην 57χρονη καθώς ο πλαστικός χειρουργός θέλει να αποκλείσει το ενδεχόμενο θρόμβωσης. Ο γιατρός στη συνέχεια, εφόσον κίνδυνος για θρόμβωση δεν φαίνεται να υπήρχε, καθησύχασε την ασθενή και την έστειλε στο σπίτι της. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την 57χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, η 57χρονη είχε ήδη πάθει σηψαιμία.

Λιποαναρρόφηση με υπερήχους έκανε η 57χρονη

Η 57χρονη υπεβλήθη σε λιποαναρρόφηση με υπερήχους. Πρόκειται για μια δημοφιλή τεχνική λιποαναρρόφησης που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια από Έλληνες πλαστικούς χειρουργούς.

Οι δύο ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σορό της 57χρονης δεν κατέληξαν σε ουσιαστικά συμπεράσματα και αναμένουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων. Ως πιο πιθανό σενάριο εμφανίζεται, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό μιας οξείας λοίμωξης από κάποιο μικρόβιο ή ιό.

Ο Γιώργος Σκούρας, πλαστικός χειρουργός, μιλώντας στην εκπομπή Tlive, αναφορικά με τη χειρουργική επέμβαση λιποαναρρόφησης με υπερήχους, επιβεβαίωσε πως είναι μια μέθοδος που εφαρμόζεται πολλά χρόνια τώρα. Ο ίδιος εξήγησε πως ουσιαστικά αυτό που γίνεται είναι να ρευστοποιηθεί το λίπος πριν αυτό απορροφηθεί.

Συμπλήρωσε πως οι εν λόγω τεχνικές χρησιμοποιούνται διεθνώς ωστόσο είναι πιο επιθετικές τεχνικές, καθώς αυξάνεται η πιθανότητα για εγκαύματα.Ξεκαθάρισε όμως πως η λιποαναρρόφηση με υπερήχους δεν μπορεί να συνδεθεί με το αποτέλεσμα του θανάτου.

Πηγή: newsbeast.gr

keria

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds