Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Νέο απορριμματοφόρο στο Δήμο ‘Ηλιδας- Το τρίτο στην τελευταία τετραετία

aporrimatoforo amaliada

Με ένα νέο απορριμματοφόρο ενισχύθηκε η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ήλιδας, το τρίτο μέσα στην τελευταία τετραετία, το οποίο αναμένεται να συμβάλει τα μέγιστα στην αποκομιδή των απορριμμάτων στο δήμο.


Η παραλαβή του απορριμματοφόρου, μετά από σχετικό διαγωνισμό, έγινε την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και θα τεθεί άμεσα σε λειτουργία ενισχύοντας τον υπάρχοντα στόλο του δήμου.


«Την τελευταία τετραετία ενισχύσαμε την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου μας με τρία νέα απορριμματοφόρα και ένα σύγχρονο σάρωθρο, βελτιώνοντας σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες καθαριότητας προς τους δημότες. Το τελευταίο, σύγχρονο απορριμματοφόρο το παραλάβαμε το μεσημέρι της Πέμπτης και εντάσσεται και αυτό στο στόλο μας. Παρά την δύσκολη τετραετία που διανύσαμε, σε δύσκολες συνθήκες και πολλές ελλείψεις, καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια και θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό για την συνεργασία του. Εύχομαι το έργο να συνεχιστεί και από τη νέα δημοτική αρχή» ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βαγγέλης Χριστοφόρου και ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές σε εργαζόμενους και πολίτες.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds