Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Νέος πρόεδρος στον Αστέρα Αμαλιάδας

asterasamaliadas logo

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Α.Ο Αστέρα Αμαλιάδας, ώστε μετά από εκλογική διαδικασία να αναδειχθεί ο νέος Πρόεδρος του Αστέρα.

Η διαδικασία ήταν σύντομη . Στο σύνολο ψήφισαν 23 συμμετέχοντες. Από την εκλογική διαδικασία αναδείχθηκαν τα νέα μέλη του Δ.Σ του Αστέρα τα οποία θα ανακοινωθούν προσεχώς. Οι υποψήφιοι που έλαβαν μέρος ήταν:

Κώστας Παπαδάκος

Βλάχος Γεώργιος του Διονυσίου

Δημητρακόπουλος Ιωάννης

Κότσιφας Διονύσιος

Κρινά Μαρία

Μπίρης Ιωάννης

Νικολάκος Ανδρέας

Παπαδάτος Ανδρέας

Πετρουτσά Μαρία

Σκουρή Καλλιόπη

Τσαγρής Νικόλαος

Παπαδάτος Γεώργιος

Παπανδρικόπουλος Ανδρέας

Τσεριώνης Γεώργιος

Χουζούρης Ιωάννης

Ο κ. Κώστας Παπαδάκος θέλησε να αναλάβει την Προεδρία του Αστέρα

Ο Κώστας Παπαδάκος είναι ο νέος πρόεδρος του Αστέρα Αμαλιάδας, μετά τις εκλογές, στις οποίες ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος. Μια κίνηση με την οποία η οικογένεια Παπαδάκου, δηλώνει εμφαντικά την παρουσία της στα ηνία του  ιστορικού Συλλόγου.

Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., αναμένεται να συγκροτηθούν σε σώμα σήμερα Δευτέρα (η θέση του προέδρου εκλέγεται άμεσα από τη Γενική Συνέλευση βάσει του Νόμου κατά τα πρότυπα της ΕΠΟ και των ΕΠΣ). Ο Κώστας Παπαδάκος, αν και δεν θέλησε να κάνει καμία επίσημη δήλωση, αρκέστηκε να τονίσει τις προσπάθειες τις οποίες έχει καταβάλλει με προσωπικά έξοδα, προκειμένου να επαναφέρει τον αγωνιστικό χώρο σε κανονικές συνθήκες και να ενισχύσει γενικότερα την ομάδα.

mantato,ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos