Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Νίκος Κοροβέσης: Π.Ε. Ηλείας: Αιτήσεις για καταγραφή ζημιών σε επιχειρήσεις των πυρόπληκτων περιοχών

korovesisnikosperiilias

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης, καλεί τις επιχειρήσεις που υπέστησαν ζημιές από τις πυρκαγιές που έπληξαν περιοχές της Π.Ε. Ηλείας στις 21/06/2024, να απευθυνθούν στο αρμόδιο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας για την υποβολή αιτήσεων, προκειμένου να αποσταλούν στην αρμόδια Επιτροπή Κρατικής Αρωγής, για να πραγματοποιήσει την εκτίμηση και την καταγραφή των ζημιών.

Η πρόσκληση απευθύνεται στις επιχειρήσεις που λειτουργούν στις  Τ/Κ του Δήμου Πύργου και του Δήμου Ήλιδας οι οποίες επλήγησαν στις 21/06/2024 έως και τον πλήρη έλεγχο των πυρκαγιών από την Π.Υ.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ηλείας (Μανωλοπούλου 47, 5ος όροφος), καθημερινά από 08:00 έως 14:00 και έως 05/07/2024. Πληροφορίες, τηλ: 2621360572 και 2621360579 – Περ. Συντονιστής Π.Ε Ηλείας, Κ. Μπαλκάμος).

Προς αποφυγή σύγχυσης και για την διευκόλυνση των πολιτών, διευκρινίζεται, πως οι αιτήσεις για την αποζημίωση πυρόπληκτων επιχειρήσεων, οικιών, αγροκτημάτων καθώς και απώλειας φυτικού ή ζωικού κεφαλαίου, θα πρέπει άμεσα να υποβληθούν στους οικείους δήμους.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στρέφει το μυαλό και το βλέμμα της στις μεγάλες καταστροφές που έγιναν και στους ανθρώπους που έχασαν το βιος τους. Εκκινούμε άμεσα τις διαδικασίες και καλούμε τους συμπολίτες μας, να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, προκειμένου να ξεκινήσει  η εκτίμηση και η καταγραφή των ζημιών», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds