Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Νίκος Κοροβέσης: Παράταση προθεσμιών χορήγησης στεγαστικής συνδρομής

Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ν. ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΜΕ Γ.Γ. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ, ΠΕΤΡΟ ΚΑΜΠΟΥΡΗ

Ν. Κοροβέσης: Παράταση προθεσμιών χορήγησης στεγαστικής συνδρομής

Η παράταση προθεσμιών χορήγησης στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των κτιρίων που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές στην Ηλεία, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης, που είχαν το προηγούμενο διάστημα, στην Αθήνα, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης με τον Γενικό Γραμματέα Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής, Πέτρο Καμπούρη.

Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ν. ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΜΕ Γ.Γ. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ

Συγκεκριμένα, ο κ. Κοροβέσης, κατανοώντας τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι πληγέντες ιδιοκτήτες κτιρίων από τις φυσικές καταστροφές που έπληξαν την Ηλεία, ζήτησε από τον κ. Καμπούρη, την χορήγηση παράτασης τόσο της ισχύος των αδειών Επισκευής, όσο και της υποβολής αιτήσεων για την χορήγηση β’ και δόσεων εγκρίσεων πυρόπληκτων και σεισμόπληκτων κτιρίων.

Από την πλευρά του, ο Γ.Γ. Γενικός Γραμματέας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής, δεσμευόμενος ότι θα εξετάσει το αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, ζήτησε από την αρμόδια υπηρεσία να του σταλούν τα στατιστικά στοιχεία, προκειμένου να τα ελέγξει και να προωθήσει το αίτημα παράτασης.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds