Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpantounasbb
24sportlong
agrotikanealong

Ντράπηκε και η ντροπή: Ρατσιστική επίθεση στον μικρό Γιαννάκη Παπαστεφανάκη μέσω των social media

giannakis paok 3 1200x630 1 1200x630 1024x538

Ο μικρός Γιαννάκης Παπαστεφανάκης έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγες ημέρες πριν κλείσουμε δύο χρόνια από την δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

tselepistudio photo 1

Το γεγονός έφερε στην επικαιρότητα το τμήμα ρατσιστικής βίας της ΕΛ.ΑΣ και εντός των ημερών αναμένεται να κινηθούν οι διαδικασίες για το περιστατικό.

Μικρός Γιαννάκης: Εισαγγελική έρευνα για την ρατσιστική επίθεση

FREDRICK ALMA
like us on facebook logo iliakanea

Οπαδός μεγάλης ομάδας επιτέθηκε μέσω τον social media χρησιμοποιώντας απρεπείς χαρακτηρισμούς κατά του μικρού Γιαννάκη με αποτέλεσμα ο αρμόδιος εισαγγελέας να κινηθεί αυτεπάγγελτα. Έτσι, αναμένουμε να διεξαχθεί έρευνα γι’ αυτή την υβριστική συμπεριφορά και να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Ο εισαγγελέας διέταξε έρευνα για το περιστατικό, ώστε να διεξαχθεί η προανάκριση από την αστυνομία για να φτάσουμε στην ποινική δίωξη.

investment red long banner

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos