Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Ο Δήμαρχος Πύργου τίμησε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Β. Γιαννάτο

IMG 8324 (1)

Τον Ηλείο παγκόσμιο πρωταθλητή με την ομάδα μπάσκετ του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης, Βαγγέλη Γιαννάτο, τίμησε ο Δήμαρχος Πύργου κ. Στάθης Καννής  κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στο γραφείο του, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Ο  Δήμαρχος Πύργου αφού τον συνεχάρη για την πρόσφατη επιτυχία που είχε στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ καθώς επίσης και για την εισαγωγή του στα ΤΕΦΑΑ, του ευχήθηκε να έχει υγεία και ακόμα περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η στιγμή κατά την οποία ο κ. Καννής θέλοντας να επιβραβεύσει τις προσπάθειες που κατέβαλλε τόσο στον αθλητισμό όσο και στο σχολείο, του έδωσε ένα αναμνηστικό με το σήμα του Δήμου.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Γιαννάτος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πύργου για τις ευχές του και τα καλά του λόγια και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλε τη χρονιά που πέρασε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αφού εκτός από την προπόνηση είχε και το διάβασμα για την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει εκτός από τους γονείς του και τους καθηγητές που του έκαναν φροντιστήριο, οι οποίοι  είχαν καθοριστική συμβολή στην επίτευξη του στόχου του που ήταν η εισαγωγή του στα ΤΕΦΑΑ.

IMG 8324 (1)

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds