Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στον Πύργο

TSAKALOTOS

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ με τον ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ

Σάββατο 27/1, 6.30 μμ, στον Πύργο

Το Σάββατο27 του Γενάρη θα είναι μαζί μας στον Πύργοο Ευκλείδης Τσακαλώτος, βουλευτής του Βόρειου Τομέα Αθηνών. Θα συμμετάσχει σε μία ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – συζήτηση, σ’ αυτή τη μεταβατική περίοδοπου χαρακτηρίζεται απότη συνολική κρίση της αριστεράς και του προοδευτικού χώρου,όπου η ανάκτηση μιας ζωντανής σχέσης εμπιστοσύνης με την κοινωνία, με συγκεκριμένο πολιτικό περιεχόμενο, με ζωτικό χώρο για κάθε πολίτη που θέλει να συμβάλει, είναι ζητούμενο.

Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, στις 18:30.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, με αντιπροσωπεία της Νέας Αριστεράς, θα έχει συνάντηση στο Νοσοκομείο του Πύργου με θεσμικούς φορείς και εκπροσώπους των εργαζομένων στις 17:00, ενώστις 18:00 θα συναντηθεί στο Δημαρχείο Πύργου με τον Δήμαρχο κ. Καννή.

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στη συζήτηση για μια ουσιαστική επαφή, ώστε το πείσμα, η μαχητικότητα και η δημιουργικότητα που μας συνέχουν να συναντηθούνκαι να αποτελέσουν διέξοδο για την κοινωνική πλειοψηφία που δοκιμάζεται.

Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, όχι ως απλούς ακροατές της πολιτικής πρότασης της Νέας Αριστεράς, αλλά ως ενεργούς συμμέτοχους στη διαμόρφωσή της.

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΛΕΙΑΣ

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

happyday0324

This will close in 20 seconds