Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ο Λάκης Λαζόπουλος έρχεται στο Christmas Theater!

altsantirinews

ΑΛ – ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ

ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ 2024

CHRISTMAS THEATER

ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Αυτό είναι μια μεγάλη είδηση!

instagram

Το ΑΛ – ΤΣΑΝΤΙΡΙ επιστρέφει! Και μαζί του ο μοναδικός Λάκης Λαζόπουλος, ένας από τους καλύτερους Έλληνες κωμικούς ηθοποιούς αλλά και σεναριογράφος, παρουσιαστής, παραγωγός, συγγραφέας, αρθρογράφος, στιχουργός και ερμηνευτής τραγουδιών.

Η καυστική, αλλά πάντα χαρούμενη και ξεκαρδιστική σάτιρα του Αλ Τσαντίρι Νιουζ επιστρέφει για να σχολιάσει, να διακωμωδήσει όσα ζούμε και να να ανεβάσει το ηθικό μας!

Όπως έχει πει ο Λάκης Λαζόπουλος:

“Στην σατιρική επιθεώρηση, η σάτιρα είναι διεισδυτική, ανελέητη και δεν έχει κανένα συντηρητικό φραγμό. Δηλαδή δεν εμποδίζεται παρά μόνο από τους κανόνες της ηθικής που διέπουν όλους τους σπουδαίους καλλιτέχνες. Από τον Αριστοφάνη διδαχτήκαμε ότι μπορεί να λέγονται τα πάντα. Να χρησιμοποιούνται όλες οι λέξεις της ελληνικής γλώσσας και να λέγονται τα πράγματα με το όνομα τους, όπως τα μιλάει ο λαός. Η σάτιρα διατηρεί στο ακέραιο τη γλώσσα όλων των ανθρώπων, είναι θεματοφύλακας, πρώτα από όλα, της γλώσσας των πολλών ανθρώπων γιατί ουσιαστικά η άρχουσα τάξη, μέσω των δημοσιογράφων, προσπαθεί να επιβάλλει μία γλώσσα όπως αυτοί την θέλουν ενώ ένας λαός προσπαθεί να μιλήσει την κανονική του γλώσσα, αυτή στην οποία σκέφτεται. Θέλει να βάλει τον θυμό του στις δικές του λέξεις, όχι τις λέξεις των δημοσιογράφων. Με την έννοια αυτή δεν υπάρχει κανένας φραγμός για το τι θα πεις, υπάρχει μόνο, επαναλαμβάνω, η ηθική σχέση του γράφοντος με το γραφόμενο, το γραπτό του. Επίσης, ο σχολιασμός κρίνεται από τους ανθρώπους που ακούνε και όταν αυτό δεν είναι αρεστό η σάτιρα δεν μπορεί να συνεχίσει τον δρόμο της. Είναι όμως το πιο περήφανο λαϊκό είδος αλλά και το είδος που κυνηγήθηκε περισσότερο από την εξουσία..”

Ετοιμαστείτε για την μεγάλη επιστροφή της καλύτερης σατιρικής τηλεοπτικής εκπομπής, αυτή τη φορά σε μορφή παράστασης!

Το ΑΛ – ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ με τον Λάκη Λαζόπουλο, έρχεται στο Christmas Theater και δεν θα αφήσει τίποτα ασχολίαστο!

ΑΛ – ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ με τον Λάκη Λαζόπουλο

altsantirinews

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds