Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

soly antono rqd
topintzis plaiso 1
mouries mish

Ο Ολίσε έγινε ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες ασίστ σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο (video)

Olise 1.jpg


Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου, ήταν εντυπωσιακός στην πρώτη του συμμετοχή σε Μουντιάλ, αφού ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της Γαλλίας, η οποία έφτασε μέχρι και την τετράδα της διοργάνωσης.

Ο Μάικλ Ολίσε ήταν πηγή μόνιμων κινδύνων για τους αντιπάλους των “τρικολόρ” και μάλιστα έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής, που έφτασε τις εφτά τελικές πάσες σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που συνιστά ρεκόρ.

O χαρισματικός αθλητής στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Αγγλία (4-6), “σέρβιρε” δυο γκολ στον Κιλιάν Εμπαπέ και μοιάζει βέβαιο, πως θα μας απασχολήσει και στις επόμενες διοργανώσεις.

Δείτε τις ασίστ του Ολίσε:



Source link

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos