Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Ν. Ηλείας και τα βαθιά του συναισθήματα για τον συνάνθρωπο..

ΠΟΛ.ΣΥΛ.ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΠΑΣΧΑ 2024.Α

   Με βαθιά προσήλωση στο καθήκον και αγάπη για τον συνάνθρωπο, τα μέλη του Δ.Σ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκεφτηκαν το Άσυλο Ανιάτων” Ν.Βασιλειάς” στο πλαίσιο της Ημέρας Αγάπης και Προσφοράς του Πάσχα.
Παρέδωσαν ποσότητα τροφίμων διάρκειας και μετέφεραν εμμεσως, το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου ,της Αγάπης,της Ελπίδας, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία, ευχόμενοι για την Μεγάλη Ημέρα της Λαμπρής.

instagram

     Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ  άλλων δήλωσε και τα εξής:
    ”Ακολουθώντας την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον συμπολίτη μας,είμαστε και πάλι σε αυτό Ίδρυμα, κοντά στους απόμαχους της ζωής ,στους  μοναχικούς γέροντες ,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς,πέραν του πολιτιστικού έργου μας,πραγματοποιουμε  πλήθος αλτρουιστικών δραστηριοτήτων  που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας.Στις προθέσεις μας είναι να συνεχίσουμε μια πολυεπίπεδη Προσφορά και σε μεμονωμένους συμπολίτες .”

   Ομοίως, η Έφορος Πολιτιστικων Αιμιλία Μπουγά,ο Γραμματέας κ.Χρήστος Δρακόπουλος και το μέλος Σταυρούλα Τουμπέκη,εξέφρασαν την μεγάλη ευγνωμοσύνη στην Μητρόπολη που περιθάλπει με στοργή όσους έχουν ανάγκη, τις ευχές και τις ευχαριστίες αλλά και τα συγχαρητήρια για την αντιμετώπιση των μοναχικών ανθρώπων καθώς και  για τις ξεχωριστές πρωτοβουλίες σε θέματα Ανθρωπισμού..

       Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Σκυλλάκος ,τόνισε την μεγάλη συμβολή του Συλλόγου  διαχρονικά στον τομέα της  Κοινωνικής Προσφοράς και το πολλαπλό εθελοντικό έργο,πολιτιστικό και ανθρωπιστικό,που γίνεται πράξη μέσα από τέτοιες  δραστηριότητες.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΠΟΛ.ΣΥΛ.ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΠΑΣΧΑ 2024.Η1

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds